Miért nem indul el a klíma?
Vásároltunk egy használt, de klímaszerelő által leszerelt klímát. Ma felszerelte egy ugyan nem klímás de szakmához közeli illető. A gond az hogy a beltéri egységből egyáltalán nem jön levegő. A kültéri egység elindul. Hibakódot nem ír. Mit ronthattunk el?
Igen tudom hogy klímást kellett volna hívni meg stb de nem kérek ilyen jellegű kioktatást, segítő szándékú embereknek köszönöm ha hozzászólnak!
A ventilátor(kerék) forog? Az előtte levő ajtó kinyílik? Ad valami hangjelzést ha bekapcsolod, ha van rajta led/hőfokjelző az működik? Vagy nem reagál bekapcsolásra sem?
Milyen márka és típus?
3-as vagyok:
Amiket írtam nyilván a beltérire értettem.
Bekapcsoláskor sípol, az ajtó nyílik csukódik mintha normálisan üzemelne, hibajelzés sehol nincs, se a távirányító kijelzőjén, se a beltéri egységen nem világít egy visszajelző sem.
A kültéri elindul, olyankor a beltéri egységnél hűtés üzemmódban mintha nagyon nagyon lassan jönne be valamennyi hideg levegő, de egyértelműen nem fúj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!