Blackberry beni kérdése:
Szervízbe vittem az autóm (Opel Insignia) klíma töltésre és egr hűtőház cserére. 3 napja van ott a kocsi és közölték hogy motorfelújításra szorul. Nem indul. Az autót én vezettem oda és nem volt baja. Mit tehetek?
Figyelt kérdés
2023. okt. 26. 18:56
1/12 anonim válasza:
Ez így azért elég fura leírás részedről is..
Mit mondtak miért nem indul? És miért szorul motorfelújításra?
Három opciót látok:
1, troll kérdés, de gyenge
2, nem írod le a teljes igazságot se az autó állapotáról se/vagy arról, hogy mit mondtak miért szükséges motorfelújítás
3, iszonyatosan trágya szervízbe vitted az autód és nagyon nagy madárnak néznek, ebben az esetben hozd el és vidd át máshova
2/12 anonim válasza:
Ennél az autónál bármi előfordulhat,jobb lett volna meg sem venni.
4/12 anonim válasza:
1-es! Ajánlom figyelmedbe ezt a részt. Vagy elég ha csak 10:42-től nézel bele
5/12 anonim válasza:
#4 a te világodban valami videó linket is bemásoltál a válaszodba?
6/12 anonim válasza:
7/12 anonim válasza:
2.0 dízel? (Netán 2012-ig?) Az a szomorú helyzet, hogy simán lehetséges, csapágysor gyári hibás történet, bármikor megszorulhat a motor, és akkor az olajpumpa mizériát nem is említettem.
8/12 anonim válasza:
Hát igen, az opel nagyon nagyot akart mutatni, de épp az ellenkezője sikerült.
9/12 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat. Olajpumpa sztori lett a vége
2023. okt. 27. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!