Arpi1969 kérdése:
Játékban (malom) hogyan lehet biztos az, hogy az ellenfél nem "robot"? milyen kérdéssel lehetne ezt tesztelni? (van chat !!!)
Figyelt kérdés
2023. nov. 5. 08:09
1/5 A kérdező kommentje:
szóval ha a chat is robot azt milyen kérdéssel lehetne "csőbe húzni" ?
2023. nov. 5. 08:11
2/5 anonim válasza:
Sokmindent kérdezz tőle, akkor előbb utóbb majd valami gyanús lesz, és akkor már tudod, hogy milyen irányba haladj tovább.
3/5 anonim válasza:
Ha rékérdezel hogy mondjuk ismeri-e a Furier transzformációt, és igennel felel, majd részletesen elmagyarázza, az általában nem természetes.
4/5 anonim válasza:
"Ha rékérdezel hogy mondjuk ismeri-e a Furier transzformációt, és igennel felel, majd részletesen elmagyarázza, az általában nem természetes."
Főleg, ha pár másodpercen belül és hosszan. :)
5/5 A kérdező kommentje:
már 20 évvel ezelőtt chateltem géppel és nagyon nehéz volt megfogni, bár általában valamilyen kérdéssel válaszolt amikor nem volt tökéletes válasza. az FFT és az IFFT engem is érdekel. most ezzel teszteltétek hogy Robot vagyok?
2023. nov. 5. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!