Okoskarórán lehet facebookozni? stb
Figyelt kérdés
2023. nov. 3. 12:41
1/7 anonim válasza:
Azt se írtad le milyen fajta de szerintem nem! Nekem Apple Watch series 8 van és azon nincs Facebook app. Jesszus, az okosóra nem arra van, hogy netezz rajta, az csak a pulzust, véroxigénszintet, ekg-t, edzéseket méri és rögzíti meg kijelzi az időt. Max az emailjeidet meg tudod rajta nézni, meg tudsz rajta telelfonálni de nem arra való, arra ott a telefon.
2/7 anonim válasza:
Persze, hogy lehet: https://www.youtube.com/watch?v=uQS7zb1nRaY
3/7 anonim válasza:
Van, amelyiken lehet, de elég kényelmetlen azon a kis képernyőn.
5/7 anonim válasza:
Az enyém jelzi ha jött messengeren üzenet, el is lehet olvasni (nem nyitja meg, csak úgy, mint amikor a telefon is kiirja). Válaszolni, irni mlnem lehet rajta.
Honor band 4 ( vagy 5) 😊🤓
6/7 anonim válasza:
Olyan van, amelyiken max. megoldható, de az nem azt jelenti, hogy alkalmas is rá, nem erre vannak kitalálva.
7/7 anonim válasza:
Én azon szoktam 4k videót vágni és amig a háttérben rendereli a videót, addig GTA-zok online. Kicsit melegszik így, de elviselhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!