Mennyire megbízható a www.mikroelektronik.hu webshop (tapasztalatok)?
Figyelt kérdés
Kedvező áraik vannak. Vásárolt már valaki náluk.2023. nov. 3. 11:16
11/19 anonim válasza:
Nem küldik a terméket, nem utalnak vissza, csak auomata sablon válaszok emailbe. Semmit nem tehetsz kis értékű rendelésnél. Max békéltető testület, de oda senki nem fog menni a párszáz forintja után. Ebből élnek, ez a céljuk. Az a pár pozitív visszajelzés is kamu. Ennyi.
12/19 anonim válasza:
Hát ezek szerint jó, hogy rákerestem a véleményekre, megkíméltetek egy bosszúságtól. Respekt
13/19 anonim válasza:
Akkor ezért nem szállítják ki a tetvek, még jó hogy nagyon olcsó dolgot rendeltem. Hogy üzemelnek ezek még?
14/19 anonim válasza:
Igen tényleg csalók----
Én sem tudom ,hogy létezhetnek még? A NAV miért nem basztassa őket
15/19 Gaca555 válasza:
Nekem rossz tapasztalatom van ezzel a céggel . Valójában két dolgot rendeltem tőlük . Az ígért 13 napra sem jöttek meg a termékek. Automata üzenetekkel hitegetnek , hogy küldjék e újra . Mondom egyszer sem küldték , de nagyon kellene a dolog mert dolgoznék vele . Úgyhogy kell . Megint eltelt a 13 nap . Már úgy holtan vele hogy nagyon me szívattak azzal hogy hitegettek máshol már rég megvettem volna . Aztán írtam nekik hogy küldjék vissza a pénzt , erre több adatot is kértek többek között a személyi számomat . Hat az agyam eldobom . Minek nekik a személyi számom ? Aztán visszaküldtek 900 Ft ot . Sok fenyegetés igazán négy részletben kaptam vissza végül a pénzemet . Nagy küzdelem volt . Senkinek nem ajánlom ezt a bandát !!!!
16/19 HarryKlein válasza:
egy fos droposhipping oldal. szar sincs náluk. kínából rendelik temuról. ha ott veszed hamarabb megkapod olcsóbban.
17/19 Rob1122 válasza:
Csalók!
Alulárazott termékekkel csalogatnak,de nem küldenek semmit!
Kötelet nekik!
18/19 anonim válasza:
Csalók, nem küldik a terméket és nem fizetik vissza az árát.
19/19 anonim válasza:
Lehúzás a köbön! Nehogy rendeljetek tőlük!!!
Nem jött meg az áru, amit persze kifizettem! Reklamáltam, de megkérdezték, hogy újra küldjék.. írtam, hogy utalják vissza a pénzem... háromszor... rendelési azonosítót kértek, a vásárlás pontos dátumát, nevet, rendelési összeget is, mintha nem tudnák!
Azóta nem válaszolnak!
Nem fizették eddig vissza, a fogyasztóvédelem nem tudom mit lép...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!