Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mennyire megbízható a www.mikr...

Mennyire megbízható a www.mikroelektronik.hu webshop (tapasztalatok)?

Figyelt kérdés
Kedvező áraik vannak. Vásárolt már valaki náluk.

2023. nov. 3. 11:16
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Miután csak többék kevésbé felel meg a webshop a jogszabályi előírásoknak erősen kétséges a megbízhatósága. Én nem vásárolnék náluk. Van ezer más tényleg megbízható oldal.
2023. nov. 3. 11:19
 2/19 Szervizmérnök úr ***** válasza:
29%

Ha jól látom, ez is csak egy kínai közvetítő oldal, nem véletlenül figyelmeztetnek a 25-60 nap lehetséges szállítási időre.

Mindezt azért, mert te mondjuk nem vagy képes "kezelni" az Aliexpress vagy eBay oldalait, ezért lealacsonyodsz egy ilyen közvetítőhöz, akik megrendelik neked.

Ennek nem sok értelme van.

2023. nov. 3. 11:59
 3/19 Szervizmérnök úr ***** válasza:
20%

Még egy dolog, a neten szoktak panaszkodni egyik "vállalkozásra", akik ilyen konstrukcióban működnek, még a Vaterán is terjesztenek.

A jelek szerint vannak pozitív visszajelzések is, tehát "valamit" azért csinálnak is, ugyanakkor a panaszok kezelésével lehetnek gondjaik, amit úgy hidalnak át, hogy egyik cég megszűnik, majd másik néven újraszületik.

Ilyenekkel érdemes leállni szerinted?

2023. nov. 3. 12:20
 4/19 anonim ***** válasza:
inkább innen rendelj: [link]
2023. nov. 3. 12:43
 5/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Kérdést tettem fel nekik az engem érdeklő cuccal kapcsolatban, de azóta sem válaszoltak. A keresett dolog nincs a hestore-nál (nyomtató fejről van szó, újonnan annyira drága hogy nem éri meg). Akkor marad az eBay vagy az Aliexpress. Ezekkel mi a tapasztalat?
2023. nov. 6. 13:41
 6/19 anonim válasza:
100%
Aki innen rendel, keresztet vethet a pénzére, tapasztalatból tudom. A megrendelt termék nem érkezik meg a beígért 75 napos határidő letelte után sem. Némi szerencsével hosszas levelezés árán némi pénzt visszacsepegtetnek, de tuti sokan lehetnek, akik inkább nem foglalkoznak az egésszel, és hagyják a fenébe, ebből "él" a Mikroelektronik, soha senki ne rendeljen tőlük, legfeljebb akkor, ha van az ablakon kidobandó pénze. Szélhámos, csaló banda!
2024. febr. 4. 13:53
 7/19 Gyuri142 válasza:
100%

Szemétláda banda ! 60 munkanap után lehet csak reklamálni, ha nem érkezik meg a csomag, de 3 hónap múlva már nem ledet, mivel elévül ! Én időben reklamáltam, de megkérdezték, hogy újra küldjék-. Erre kérdeztem, hogy mennyi idő, mire megérkezik válasz 7-70 munkanap. így írtam, hogy utalják vissza a pénzem ! Válaszuk az volt , hogy újraküldték !

Erre én negírtam, hogy nem-nem utalják vissza, majd újra válasz, hogy "levelét rendszerünk iktatta" !

Mintha automata válaszolna, és nem arra amit írok nekik

+ rendelési azonosítót kértek, de ami érdekes, hogy a vásárlás pontos dátumát, nevet, rendelési összeget is !

Ezek szerint a rendelési azonosító az csak egy szám, ami nekik semmit sem jelent...

Nem fizették eddig vissza, lehet hogy ebből fogyasztóvédelem lesz, és nem azért, mert nagy volt az összeg, hanem azért, mivel talán mással nem fordul elő, ha meghuszkodják őket ! A weboldalukat azonnal be kéne záratni !

2024. febr. 7. 20:09
 8/19 anonim válasza:
85%
MIKROELEKTRONIK.HU - csalók, NE RENDELJEN SENKI, rabló banda!!!
2024. márc. 16. 08:59
 9/19 ULászlóAttila válasza:
100%

Nekem is az a tapasztalatom, hogy egy csaló szélhámos banda.

Rendeltem nem jött meg, panaszlevélre üres e-mailt küldtek, se pénz se posztó.

2024. márc. 27. 08:50
 10/19 01Janoka válasza:
Két hónapja csatázok velük,eddig sikerült tőlük visszaszerezni 5111 forintot, de még tartoznak.Szerintem ezek ebből élnek, csaló, gengszter brigád.Próbáltam őket fenyegetni a fogyasztóvédelemmel, de úgy tűnik, hogy sz@rnak rá.Tudja valaki hol érdemes feljelenteni őket?
2024. júl. 5. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!