Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Epubot hogyan konvertáljak...

Epubot hogyan konvertáljak pdf-be?

Figyelt kérdés

Vagy milyen alkalmazás olvasná fel nekem telóról az epubot?

Már vagy ezer oldalt és alkalmazást megnyitottam, de mindegyik csak karikázik, egyik sem konvertálja át. Felolvasni pedig csak laptopon olvassa fel a Thorium, de olyat nem találok Google play áruházban. Köszönöm.

2023. okt. 11. 19:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Calibre? Most kipróbáltam, mintha tökéletes lenne.
2023. okt. 11. 20:51
 2/8 A kérdező kommentje:

Calibre Companion vagy Calibre Sync?

Meg úgy látom, hogy mindkettő fizetős?

2023. okt. 12. 04:25
 3/8 anonim ***** válasza:

Calibre!!! Mint ebben, hogy: Calibre. Írtam én mást? De bemásolom a linket, mert már értem, miért nem találtál szoftvert.

[link]

2023. okt. 12. 08:31
 4/8 Alex Fly ***** válasza:
Minek konvertálni? Szinte bármelyik ebookreaderrel tudod olvasni és mobilon sokkal jobban használható, mint a pdf...
2023. okt. 12. 14:09
 5/8 A kérdező kommentje:

Bocsika, de te nem érted a kérdésemet. Amit linkeltél, nem lehet letölteni telóra. Kiírja, hogy nem fut Androidon.

Azért értetlenkedtem, hogy mit keressek Google Play áruházban, mert az első számú célom, hogy telóról hallgathassam vagy az epubot vagy a pdf-et. Jelenleg egyiket sem tudom kivitelezni, mert se normális epub felolvasót, se konvertálót nem találok. Na ebben tud valaki segíteni? Kedves Utolsó, tudsz konkrét alkalmazást találni, ami felolvassa az epubot?

Ez volt az eredeti kérdésem is...

2023. okt. 12. 20:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Nahát, bocs, a telóról szó az kiesett nekem.
2023. okt. 12. 21:14
 7/8 Alex Fly ***** válasza:
@5: írtam: keress egy ebookreadert; pl. readera vagy cool Reader. megnyitod vele a könyvet és felolvastatod. Mi ebben olyan bonyolult?
2023. okt. 12. 22:14
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, most sikerült a Readerával. 🙃
2023. okt. 12. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!