Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi az oka ha egy mp3 converter...

Mi az oka ha egy mp3 converter nem konvertál át videókat?

Figyelt kérdés

Van egy oldal, ami nincs tele reklámmal, eddig teljesen bevált. Azonban egy ideje ha szeretnék átkonvertálni videót, mindig azt írja, hogy "failed".

Igaz, ezek beszélgetős videók, nem zenék. Zenéket gond nélkül konvertál továbbra is.

Mi lehet a gond?

Más normális ilyen jellegű oldalt nem is ismerek sajnos.

2023. szept. 24. 21:49
 1/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
28%
Egy mp3 konverter miért konvertálna videókat? Any video converter kell neked.
2023. szept. 24. 22:02
 2/8 A kérdező kommentje:
Youtube videókat szeretnék átkonvertálni mp3 formátumba, hogy tudjam telefonon hallgatni. Vagy mit nem írtam jól?
2023. szept. 24. 22:04
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Lehet, hogy túl hosszúak ezek a videók.

Youtube premiummal letöltheted és hallgathatod offline.

2023. szept. 24. 22:08
 4/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
54%
Azt nem írtad jól, hogy mp3 konverterrel akartál volna videókat konvertálni, de nem írtad, hogy mi a célod vele. Egyébként a youtube-nak létezik pc-s video to mp3 konverterje is. Azt nem tudom, hogyha eddig ez az oldal konvertált így, akkor most miért nem, de hát ha nem jó, akkor mást kell keresni. Böngészőhöz is léteznek amúgy ilyen bővítmények, nem tudom te mivel akarod csinálni, pc vagy telefon, tablet?
2023. szept. 24. 22:09
 5/8 A kérdező kommentje:

#3: Lehet, mert más honlapon is próbálkoztam és kiírta, hogy meghaladja az egy órát, ezért az sem konvertálja át. Csak érdekes, mert eddig a megszokott oldal jó volt...

#4: Laptopon szerettem volna konvertálni. Eddig gond nélkül ment is. Nem volt egy nagy tudomány bemásolni egy linket.

2023. szept. 24. 22:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

elmondom hogy megy ez:

van egy projekt, a yt-dlp ( [link] Ez egy parancssoros program, ami le tud tölteni youtube-ról(meg sok más helyröl) videókat.

Az összes ilyen weboldal ezt használja a háttérben.

Az szokott történni, hogy a youtube valamit változtat az oldalon, ami miatt a yt-dlp nem müködik tovább. Kis idö múlva a yt-dlp fejlesztöi megoldják, hogy újra müködjön a letöltés. Szintén egy kis idö múlva ezek a downloader weboldalak frissítik a saját példányukat és akkor megint müködik.

Ha amúgyis laptopról töltögeted le a dolgokat, ajánlom, hogy hagyd ki a köztes lépést, telepítsd magadnak a yt-dlp-t. Így tuti nem kell a reklámokkal baszakodni + nem kell kivárnod azt a köztes idöt, amit az vesz el, hogy a letöltö oldalak üzemeltetöi kapcsolnak és frissítik a yt-dlp-t.

Itt a leírás, hogy hogyan tudod feltelepíteni:

[link]

Ezen kívül fog még kelleni az ffmpeg a konvertáláshoz:

Innen szedd le a windowsos buildet [link]

ezt csomagold ki valahova: ha beteszed a yt-dlp mellé, az tökéletes.

ha minden rendben ment, akkor kb megnyitsz egy parancssort és beírod, hogy:

yt-dlp --extract-audio --audio-format mp3 https://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ

és már tölti is le és konvertálja mp3-ra.

A telepítés folyamata kicsit baszakodós lehet, ha nem annyira értesz hozzá, esetleg kérj segítséget.

2023. szept. 24. 22:40
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha úgyis telefonon hallgatod, akkor praktikusabb lenne azzal letölteni. Pl. nem kell másolni.

Itt ez a jó kis alkalmazás:

[link]

Ezzel letöltöd, például m4a formátumban, oda ahol számodra megfelelő és már hallgathatod is. Egy jóféle lejátszó gond nélkül kezeli az m4a-t is.

Azért is ajánlom ezt a megoldást, mert én is ezt használom, évek óta. Több órás hangoskönyveknél sincs vele gond.

2023. szept. 25. 06:50
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítőkész válaszokat! :)
2023. szept. 26. 21:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!