Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A kínaiak már ilyen pofátlanul...

A kínaiak már ilyen pofátlanul hamisítanak?

Figyelt kérdés
Naívan vettem a kínairól egy olcsó hosszabbítót, és a 800 wattos mikró elégette. Mikor szétvágtam a kábelt, akkor láttam, hogy kb az egész vastasgsága csak szigetelés, a rézvezeték pedig olyan vékony mint a karácsonyfaizzóé. Rajta van a "CE" jelzés, vagyis megfelel az az EU szabványnak, és azt is írja a csomagolásán, hogy 10A, vagyis 2.3 kwh-át bírnia kellene, ehhez képest 800 w kicsinálta.

2023. okt. 7. 18:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A CE jelölésről ennyit:

[link]

Melyik van rajta?

Amúgy igen, ennyire pofátlanok.

Múltkor hoztak hozzám egy ilyen hogy csináljam meg. 30 centis darabokra felvágtam és úgy adtam vissza hogy még véletlenül se tudja használni és felgyújtani a házat.

Műanyag tányért, meg felmosófejet vegyél a kínaiban nyugodtan. De olyan dolgot amin az életed múlhat azt ne!

A Fogyasztóvédelmi Hatóság próbálja ezeket kiszűrni, de a lehetetlenre vállalkoznak. Bejön néhány konténernyi, gyorsan eladják és kész, megvan a hasznuk. Ha szerencséje van a felhasználónak akkor csak telefont tölt róal. Ha még nagyobb szerencséje van akkor meg elolvad benne valami és nem gyújtja fel a házat.

2023. okt. 7. 19:46
 12/16 anonim ***** válasza:

CE = china export :D

Amúgy a "nyugati" ember saját butasága hogy hagyja magát üveggyöngyökkel elkápráztatni...

2023. okt. 7. 19:50
 13/16 anonim ***** válasza:
Erre mondják, hogy olcsó húsnak híg a leve.
2023. okt. 7. 19:50
 14/16 Szervizmérnök úr ***** válasza:
17%

"Naivan" rövid i betű.

Ez nem egy magyar szó, francia eredetű, ők meg latinból vették, hosszú í betű nem játszik, kisokos.

Szakmai része most nem érdekel, így jártál.

2023. okt. 7. 21:47
 15/16 anonim ***** válasza:
Kinaibol nem veszunk elektromos cuccot!!!! Mindenuk szakszerutlen.
2023. okt. 7. 22:58
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
hoszabitot aldi,lidl,veszünk vagy elektronikai boltbol.
2023. okt. 8. 05:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!