Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Létezik olyan tablet amire...

Létezik olyan tablet amire ugyanúgy lehet kényelmesen írni mint egy iPadre?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon szeretnék a munkámhoz egy olyan nagyobb méretű tabletet, amire tudok írni kézzel már meglévő dokumentumokra, vagy akár úgy mint egy füzetbe. Nem szeretem az apple termékeket, és túlárazottnak gondolom. Azonban nem tudom, hogy "nem-apple" termék van e hasonló, ami jobb áron tud e hasonlóan működni. Játékra és egyebekre nem használnám, csak írásra, nem igénylem a magas ramot és tárhelyet.

2023. okt. 4. 14:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
83%
3-5-9: Oké, megértettük hogy Apple-fan vagy. Neked mindenmás sz*r. Be lehet fejezni az ingyenreklámot.
2023. okt. 4. 16:40
 12/19 A kérdező kommentje:
Ez a Samsung S6 lite ahogy nézem 110 és 120 ezer között egy kicsivel már jobb mint a 130-150 ezer forintos ipad (,árgépet nézve). Például nem 6 hanem 8 magos, a ram nem 3 hanem 4. Tény, ez is drágább mint amennyit szeretnék rá szánni, de elfogadok javaslatokat.
2023. okt. 4. 16:43
 13/19 anonim válasza:
67%
#3 jó példája vagy annak, amikor a márkahűség mellé nem társul valós tudás, bár ez az Apple-pártiak javarészéről elmondható.
2023. okt. 4. 16:48
 14/19 anonim ***** válasza:
Amit szeretne azt annyiért fogja megkapni amennyiért. Akárt apple, akár samsung. Ez mindennel így van, nem csak táblagépekkel. Ma 50-ért gyerekjárékot adnak nem normális tabletet. Tökmindegy, hogy ki gyártotta, 130-ért egy tablet nem túlárazott.
2023. okt. 4. 17:09
 15/19 A kérdező kommentje:
Leginkább a Xiaomi tableteket nézem, ezekből van 65 ezer forintos is, nekem megfelelő értékekkel (8 magos/4GB ram/128 GB tárhely). Csak sajnos nincs odaírva, hogy ezek jók e ceruzás bevitelre és érdekelnének esetleges tapasztalatok, vagy akár bármilyen más tablet tapasztalatokkal ebben az árkategóriában.
2023. okt. 4. 17:19
 16/19 anonim ***** válasza:
A passzív cerkák (gumis végű) mindegyiken működnek.
2023. okt. 4. 18:29
 17/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm, ez sokat segít!

Esetleg valaki tud ajánlani jó ceruzát tablethez/akár Xiaomihoz?

2023. okt. 4. 19:57
 18/19 anonim ***** válasza:

Xiaomi tablethez bármelyik jó a legolcsobb is nem számit .

normális tablet amihez ceruza is jár az Lenovo ,Samsung S seria Tabletjei Az Ipad nem tudom hogy jár e ceruza vagy azt külön kell megveni. de e 3 mårka a legjobb legnormálisabb.

2023. okt. 5. 06:28
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2023. okt. 5. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!