Exide akkumulátorral valakinek tapasztalat? 12V 60AH
Azért az Exide benne van a Top-ba világszinten, tehát nem kell rögtön visszaküldeni meg fikázni azért mert egy ember mondta hogy alig bírta neki. Azokba is vannak hibás darabok amik nem bírják olyan sokáig, de én igen csak sok jót hallottam, olvastam róluk.
Eleve nekem 6 éve van Exide akkum a dízel autómba és még nem volt vele gondom. Idén februárba amikor pár napig viszonylag elég hidegek voltak akkor sem volt vele gondom hidegindításnál, és most sem volt még eddig.
Van egy benzines autóm, abba másfél éves Exide akku van és azzal sincs gond, mondjuk ne is legyen még.
Barátnőm autójába ha jól emlékszem 5 éve van szintén Exide, az is még jó.
Az Exide márkás gyártó, de ők is mint szinte mindenki már kínában gyártat. A kategória sokat számít, már ezelőtt sok évvel is nekik igazán a Premiumos akkumulátoraik voltak a nagyon jók. A Classic meg az Excell az nem magas minőség. Ettől még nem kell betojni, nem vacak.
Amúgy meg nem árt tudni milyen autóba mit akarsz rakni mert ha egy "túl" erős akksit teszel egy kis autóba az mindenképpen sokáig fogja bírni márkától függetlenül. Fordítva meg nem nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!