Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Exide akkumulátorral valakinek...

Saucony kérdése:

Exide akkumulátorral valakinek tapasztalat? 12V 60AH

Figyelt kérdés
Rendeltem egy Exide akksit a kocsiba, sok jót olvastam róla, de ma este írta valaki a neten hogy nem sokáig bírja,. az előző neve sincs aksim 7 évig bírta remélem legalább olyan jó lesz. vagy ne vegyem át a postán?
2023. okt. 3. 21:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Azért az Exide benne van a Top-ba világszinten, tehát nem kell rögtön visszaküldeni meg fikázni azért mert egy ember mondta hogy alig bírta neki. Azokba is vannak hibás darabok amik nem bírják olyan sokáig, de én igen csak sok jót hallottam, olvastam róluk.

Eleve nekem 6 éve van Exide akkum a dízel autómba és még nem volt vele gondom. Idén februárba amikor pár napig viszonylag elég hidegek voltak akkor sem volt vele gondom hidegindításnál, és most sem volt még eddig.

Van egy benzines autóm, abba másfél éves Exide akku van és azzal sincs gond, mondjuk ne is legyen még.

Barátnőm autójába ha jól emlékszem 5 éve van szintén Exide, az is még jó.

2023. okt. 3. 21:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Az Exide egy USA-beli, 135 éves akkumulátorgyártó cég, két kutató-fejlesztő részlege van Európában:

[link]

szóval nem az a kis kínai gyártó.

"12V 60AH"

De melyik változat?

[link]

AGM? EFB? Dual AGM? Premium? Excell? Classic?

Milyen CCA értékűt?

Milyen gépjárműbe? A gépjármű kézikönyve mit javasol?

2023. okt. 3. 22:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem Exide premium akksim volt. Keveset használt autó, rendszeresen töltve 5 évig bírta. Minden előzmény nélkül elhalálozott. Természetesen vasárnap, amikor csak multis vackokat lehet venni.
2023. okt. 4. 20:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Az Exide márkás gyártó, de ők is mint szinte mindenki már kínában gyártat. A kategória sokat számít, már ezelőtt sok évvel is nekik igazán a Premiumos akkumulátoraik voltak a nagyon jók. A Classic meg az Excell az nem magas minőség. Ettől még nem kell betojni, nem vacak.

Amúgy meg nem árt tudni milyen autóba mit akarsz rakni mert ha egy "túl" erős akksit teszel egy kis autóba az mindenképpen sokáig fogja bírni márkától függetlenül. Fordítva meg nem nagyon.

2023. okt. 5. 15:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Exide Premium 77Ah-s változatban 3 éve hibátlan. Előtte egy Bosch S5 77Ah-st váltott. Az 9 évig bírta egy jól felszerlet sokat álló dízel autóban.
okt. 12. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!