Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen szereléshez van szükség...

Milyen szereléshez van szükség nagy hangerőre?

Figyelt kérdés
Emeletes házban lakom, és időnként pár másodpercig, max. egy percig hangosan szól a zene valamelyik szomszéd felől. Egyelőre nem zavar, direkt itt tettem fel a kérdést, nem az Otthon kategóriában. Csak gyanítom, hogy szerelésről van szó, mert zenét nem így szoktak hallgatni.
2023. okt. 2. 08:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
Lehet a házi-moziját állítja be.
2023. okt. 2. 08:27
 2/11 anonim ***** válasza:
Bármilyen szereléshez jól jön a hangos zene.
2023. okt. 2. 09:15
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem akkor sikerül hasonlót összehozni amikor vezeték nélkül fejhalgatott használtam és megszakadt a kapcsolatt.
2023. okt. 2. 09:59
 4/11 anonim ***** válasza:

"Bármilyen szereléshez jól jön a hangos zene."

Ez az amit nem értettem meg sosem.

Én nem tudok hangos zene - meg kb semmilyen zene - mellett szerelni. (elektronika)

Jöttek a festők az első az volt, hogy dugták be a nagy rádiót és csutkára tekerték, aztán elkezdték a rádiót túlkiabálva megbeszélni ki mit csináljon. Mondom WTF? MIért nem kapcsolja ki és beszéli meg halkan? Hazameg és otthon is ordít mindenkivel, mert eltolódik a hallásküszöbe estére?

2023. okt. 2. 10:33
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem az a tippem,hogy erősítőt javíthat. Echopityu videóit szoktam nézni a youtube-on, és ő is mikor végez egy erősítő javításával, akkor rövid időre maxra tekeri a hangerőt, külön a jobb és bal csatornát, közben méreget, figyeli a torzítást stb. Kb ugyanaz a szitu mint amit a kérdező leírt.
2023. okt. 2. 10:45
 6/11 anonim ***** válasza:

"Echopityu"

:DDDDDDD

2023. okt. 2. 10:49
 7/11 anonim ***** válasza:

#6 Kicsit rosszul írtam a nevét, de maga területén ügyes szerelő.

[link]

2023. okt. 2. 11:06
 8/11 anonim ***** válasza:
Ismerem, nézem rendszeresen, ezért röhögtem jót az echo-n. Így még a kérdéshez is passzolt :D
2023. okt. 2. 11:10
 9/11 anonim ***** válasza:
Esetleg még hallókészülék szerelés :D
2023. okt. 2. 12:23
 10/11 anonim ***** válasza:
#4 Jobban telik az idő. Nem zavar a környezet, mert elnyomja a zene. Kevésbé stresszes a munka. Nagyjából ennyi az oka. Van, aki fülhallgatóval nyomja, az nem hallatszik ki, de ez eléggé munkafüggő. Egy építkezésen nehéz fülhallgatóval mászkálni, de egy ülős munka esetén sokkal előnyösebb.
2023. okt. 2. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!