Milyen szereléshez van szükség nagy hangerőre?
Figyelt kérdés
Emeletes házban lakom, és időnként pár másodpercig, max. egy percig hangosan szól a zene valamelyik szomszéd felől. Egyelőre nem zavar, direkt itt tettem fel a kérdést, nem az Otthon kategóriában. Csak gyanítom, hogy szerelésről van szó, mert zenét nem így szoktak hallgatni.2023. okt. 2. 08:05
1/11 anonim válasza:
Lehet a házi-moziját állítja be.
2/11 anonim válasza:
Bármilyen szereléshez jól jön a hangos zene.
3/11 anonim válasza:
Nekem akkor sikerül hasonlót összehozni amikor vezeték nélkül fejhalgatott használtam és megszakadt a kapcsolatt.
4/11 anonim válasza:
"Bármilyen szereléshez jól jön a hangos zene."
Ez az amit nem értettem meg sosem.
Én nem tudok hangos zene - meg kb semmilyen zene - mellett szerelni. (elektronika)
Jöttek a festők az első az volt, hogy dugták be a nagy rádiót és csutkára tekerték, aztán elkezdték a rádiót túlkiabálva megbeszélni ki mit csináljon. Mondom WTF? MIért nem kapcsolja ki és beszéli meg halkan? Hazameg és otthon is ordít mindenkivel, mert eltolódik a hallásküszöbe estére?
5/11 anonim válasza:
Nekem az a tippem,hogy erősítőt javíthat. Echopityu videóit szoktam nézni a youtube-on, és ő is mikor végez egy erősítő javításával, akkor rövid időre maxra tekeri a hangerőt, külön a jobb és bal csatornát, közben méreget, figyeli a torzítást stb. Kb ugyanaz a szitu mint amit a kérdező leírt.
7/11 anonim válasza:
#6 Kicsit rosszul írtam a nevét, de maga területén ügyes szerelő.
8/11 anonim válasza:
Ismerem, nézem rendszeresen, ezért röhögtem jót az echo-n. Így még a kérdéshez is passzolt :D
9/11 anonim válasza:
Esetleg még hallókészülék szerelés :D
10/11 anonim válasza:
#4 Jobban telik az idő. Nem zavar a környezet, mert elnyomja a zene. Kevésbé stresszes a munka. Nagyjából ennyi az oka. Van, aki fülhallgatóval nyomja, az nem hallatszik ki, de ez eléggé munkafüggő. Egy építkezésen nehéz fülhallgatóval mászkálni, de egy ülős munka esetén sokkal előnyösebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!