Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért múlik el a multiplex B...

H734802 kérdése:

Miért múlik el a multiplex B és A majd jön vissza bizonyos körülmények között?

Figyelt kérdés

Egy erdőben lakok, ahol a multi A-t és B-t fogom egy tetőantennával.

Úgy vettem észre, ha reggel nagy a pára, és elkezd sütni a Nap, akkor először elmúlik a B majd az A, és ha már elég magasan van a Nap (délelőtt), akkor visszajön fordított sorrendben.

Ez se ködben, se esőben nincs.

2023. szept. 29. 10:26
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Tudom merre vannak a tornyok hozzám képest, tudom melyiknek mi a frekije, de hiába állítottam térkép szerint, nem volt jó. Ezért elkezdtem fordítgatni, közben néztem (valaki nézte, és mondta), és akkor volt a legjobb, amikor nekifordítottam a kéménynek (ami tégla, belül vascsővel). Most úgy áll, hogy kb. 50 cm-re van a kéménytől a csúcsa, és arra, amerre áll, baromi messze van ám adótorony. Azért tippeltem 500 vagy 600 MHz-re mert két olyan MUX B-s, közelebbi adótorony verődhet vissza.

De most rájöttem, hogy megnézem a tv-t, mit ír ki... Egyébként talán ez részletkérdés, kivéve, ha tényleg a kéményről fogom a jelet.

2023. okt. 2. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!