Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hol tudom eladni használt...

Hol tudom eladni használt Laptopomat?

Figyelt kérdés
Örököltem egy laptopot. Nincs rajta semmi program , viszont jelszó védi és nem tudom hogy mi. Van lehetőség így eladói valahol ? Ez egy küldi eszköz , magyar billentyűzet nincs rajta.

2023. szept. 27. 14:26
 1/5 anonim ***** válasza:
58%
Uj OP rendszert raksz ra, az torli a jelszavakat es minden tartalmat es eladod. Ha ez nem megy, akkor vedd ki a hdd/ssd-t es formazd le egy masik szamitogepbe. Majd rakd vissza es mehet fel az uj OP rendszer. Jelszot meg ne adj neki. Ennyi. Eladni a fb -n tudod, vagy jofogas, esetleg vatera. Vagy csak beviszed egy ezzel foglalkozo hasznaltboltba. ha nem akarsz szorakozni vele akkor tedd fel a hirdetest ugy hogy nincs benne HDD/SSD adatvedelmi szempontbol.
2023. szept. 27. 14:37
 2/5 Szervizmérnök úr ***** válasza:
62%
BIOS-jelszó kicsit trükkösebb, de arra is vannak lehetőségek.
2023. szept. 27. 14:57
 3/5 anonim ***** válasza:
71%

Esetleg liveinux-al szét tudsz nézni, hogy van-e valami személyes tartalom. Nem tudom, hogy hogyan örökölted, emiatt mondom ezt az opciót is, hogy esetleg képek, videók vagy valami nem-e érdekel róla.

Ha újra rakod akkor nem kéri a jelszót, ezt az első remekül leírta. Szóval csak ezt az adatmentős dolgot fűztem volna hozzá, mert ugye ha újra rakod, akkor törlődik minden adat.

2023. szept. 27. 15:02
 4/5 anonim ***** válasza:
32%
Termeszetesen. A BIOS jelszora a legegyszerubb megoldas ha kiveszed az elemet az alaplapbol egy kis idore.
2023. szept. 27. 15:02
 5/5 Szervizmérnök úr ***** válasza:
77%

Persze, meg amikor hiába veszed ki az elemet, EEPROM-ot kell újraírni.

Leminősítő ostoba.

2023. szept. 27. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!