MEnnyért tudnám eladni magánszemélynek vagy használt laptopokkal foglalkozó boltnak a Dell laptopomat?
2020 januárban ér véget a 3 év garancia
Intel Cora i3
Processzor: 2GH
Memória méret: 4GB
Mondjuk nem tudom miért kell "titkolni" a pontos szériát.
Így ennyi infó alapján max 65 ezer.
Bocsi, de hol tudom megnézni a konkrét széria leírást? (lány vagyok) :)
Eredeti ára 150.ezer volt
Ha titkos adat hogy milyen laptopot árulsz, akkor úgy csináld hogy beírod a google keresőbe:
Pl.
Dell Latitude E6410 használt
És megnézed ki mennyiért árulja.
Ez így nagyon kevés infó.
Core i3-as prociból van vagy kismillió féle.
Memóriáról nem tudjuk ddr hanyas.
videókártyáról hdd-ről megint nem tudunk semmit.
1.
- Dobozán általában ott a pontos modellszám, vagy az alján a matricán.
Interneten rákeresve a benne lévő részegységek paraméterei ez alapján megtalálhatók.
- Vagy ha nem találod, akkor Windows 10 alatt parancssort nyitsz és kiolvasod a gép sorozatszámát.
Start menü > egyből írd: cmd > feljebb a találatoknál indítod > a fekete ablakba a következő parancsot bemásolod és Enter billentyűvel futtatod:
wmic bios get serialnumber
A parancs által kiírt sorozatszámot a DELL támogatási oldalán a keresőmezőbe bemásolod:
- Esetleg használhatsz rendszerinformációs programot is, ami kiírja a gép részletes adatait, pl.
stb.
2.
Ha megtudtad a modellszámot, vagy a részletesebb adatokat, akkor mondjuk rákeresel a hirdetések között - és attól függően mész a többi ár alá, hogy milyen gyorsan akarsz megszabadulni tőle.
stb.
Vagy keresel hozzád közeli boltokat és megmutatod, - ők olcsóbban fogják bevenni, mivel rendszerint továbbértékesítik.
(előtte telefonon érdemes rákérdezni, hogy vesznek-e be)
Max. 80 ezerért el lehet adni, ha szép megkímélt állapotban van.
Sajnos a leggyengébb láncszem a 2 magos i3, így netezésen/filmnézésen kívül sok dologra nem lehet használni.
a 4GB RAM is elég kevés már, gyakorlatilag az OP rendszer a felét meg is eszi, így másra már alig marad memória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!