Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Manapság mi éri meg jobban?

Manapság mi éri meg jobban?

Figyelt kérdés

2023. szept. 21. 19:43
A kérdező szavazást indított:
Új Telefon
Új Tablet
Új Laptop
6 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kinek mire van szüksége.
2023. szept. 21. 19:47
 2/6 anonim ***** válasza:
én csak szavazni jöttem, az is pont
2023. szept. 21. 21:08
 3/6 Morzsi007 ***** válasza:

Egyik sem, mert mindegyiken bukik az ember. Ha azt nézzük mobilon mindent lehet csinálni, amit a másik kettőn, viszont kompromisszummal.

Laptoppal, tablettel viszont nem lehet telefonálni, netezni bárhol (hacsak wifis) és macera a cipelése. Ha mégis, akkor mobilt érdemes venni a három közül.

2023. szept. 22. 07:18
 4/6 anonim ***** válasza:
A mobil ugye mobil, könnyebb cipelni, de laptoppal meg kényelmesebb dolgozni. A tablet átmenet a kettő közt.
2023. szept. 22. 13:39
 5/6 A kérdező kommentje:
Aha értem. Hát nekem a cipeléssel nem lenne sok bajom mivel kb. 1 héten max 1x vinném magammal mert inkább otthon használnám az asztali gép mellet de azért örülnék egy hordozható windowsnak azért kéne laptop vagy tablet de akkor android
2023. szept. 22. 16:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Az a jó, ha mindhárom van az embernek, vagy legalább 2 eszköz. (telefon és tablet vagy telefon és laptop) Mert pl filmet nézni sokkal jobb egy laptopon, esetleg tableten, útközben netezni, fotózni, chatelni meg a telefon az ideális. Wordöt, Excelt hasonlókat laptopon sokkal jobb szerkeszteni, szóval minden célra más való.
2023. okt. 11. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!