Milyen flexet vegyünk? Régi flexünk megadta magát, újat kéne vennünk. A jelöltek: Black&decker BEG 110 vagy 210, Bosch Professional GWS 880 vagy PWS 750-115, Einhell TE-AG 115 és az AEG WS 8-115 S.
Figyelt kérdés
Van tapasztalatotok velük? Ti melyiket vennétek meg? Most elsősorban csiszolásra kéne, elég a 115-ös, lényeg, hogy megbízható legyen.2023. szept. 19. 12:05
1/3 anonim válasza:
Nekünk Bosch van, nem rossz, de a Black&Decker jobb. Egyébként a felsorolt márkák mind jók.
2/3 anonim válasza:
Ha a felsoroltak közül kell mondani, akkor a kék Bosch.
De, amúgy ez.
A Metabo-nak nagyon jó a porvédelme, pláne ha főleg csiszoláshoz kell.
3/3 Kólauborkával válasza:
Nekem B&D-m van és pont csiszolásnál az szeret megállni, bár a legolcsóbb volt a boltban, 1 vágásra kellett akkor.
Viszont Metabot munkahelyen sokáig használtam, bátran tudom ajánlani, illetve én is a kék Bosch-t tudom még dícsérni, flexböl nem használtam, de az ütvefúrója sok évet szolgált a tulajdonomban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!