Mi a tapasztalatotot az Aliexpress-el kapcsolatban? Megbízható? Érdemes-e onnan rendelnem? Valamint gondolom természetesen hazai futár hozza a csomagot hozzám.
Figyelt kérdés
Sajnos ezügyben nincs tapasztalatom.2023. szept. 18. 21:26
1/5 Szervizmérnök úr válasza:
Főleg onnan rendelek, a legjobb.
Noha vannak olyan balszerencsések, akik még ezzel is megjárják, mert hiába magyarázod neki, hogy olvassa át a vásárlói véleményeket, nem érti.
2/5 anonim válasza:
Az aliexpress olyan mint az ebay vagy a jófogás. Maga az oldal megbízható, rajta lévő eladók már nem minden esetben. Olyan eladótól érdemes vásárolni akinek sok pozitív értékelése van
3/5 anonim válasza:
En is onnan szoktam, mar evek ota es eleg sokszor. Amikor nem jott meg valamim (mindig magyaroszagi elakadas miatt), akkor irtam az eladonak es visszautalta a penzt. Tudod is kovetni az arut. Kuldenek update infokat, hogy merre jar a csomag. Meg amugy nem egy adott boltbol rendelsz ilyenkor, hanem kulon emberektol/cegektol stb. Be lehet allitani azt is, hogy ingyenes szallitas.
5/5 anonim válasza:
Nekem eddig jobban bejött mint az eBay, minden sokkal gyorsabban meg is jött, mert tudtommal van saját légifuvarozócége is, illetve az Európába érkező áruk vámolását is letudják még Spanyolországban. Csomagokat meg vagy a postás, vagy az Express One futárcég viszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!