AliExpress tapasztalatok ?
Nyilvánvalóan kamu lesz, ennyiért üres power banket lehet onnan kapni, amibe te szereled be a cellákat, pl ilyet:
Vegyél egy normálisabb powerbankot magyarországon. Az legalább biztosan működik és biztosan annyit is tud amennyit ráírnak és vissza is tudod vinni ha nem jó.
7-10ezer forintért teljesen jó powerbankeket lehet venni. Nekem ASUS ZenPower van. Kiváló termék.
Abban a 2800 forintosban pedig vagy nincs akksi, vagy ha van, akkor a harmadát tudja a ráírtnak. És ahogy mondod, nem tudhatjuk milyen elektronika van benne, nem tudhatjuk, hogy nem teszi-e tönkre a telefont.
Ha tényleg 14 Pro-d van, akkor megérdemel egy normális powerbanket! Én 13 Pro Maxot töltöm a fenti PB-ről - már amikor kell...
Power bankot Lidlben veszem 15 Euro és 10000mhA vagy Müllerben és garantáltan azt kapom .
Férjem vett nekem már onét pénztárcát mobiltokot,és Samsung watch 5 Armband.
Mind okés jó .
Koszi szépen a válaszokat
Amúgy róla lenne szó.
HUF 3,064.98 47% Off | 90000mAh Fast Charging Power Bank Portable Large Capacity Charger 2USB Digital Display External Battery LED for iPhone Xiaomi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!