Színes nyomtatónál ha csak fekete patront teszek a nyomtatóba, színeset nem, attól még működnie kellene a nyomtatás funkció?
Figyelt kérdés
Van egy Canon tintasugaras nyomtatóm, ami tud színesbe is nyomtatni, de mivel feleslegesnek tartottam, ezért csak fekete tintát vettem bele, a színes helye üres maradt. Ez befolyásolja a működését? Mert hibát ír ki, pedig a feketét jó helyre tettem és jól be is kattintottam, de mégsem akar nyomtatni, hibaüzenetet ír. Ez azért van mert a színes patron helye üres?2023. szept. 13. 12:28
11/15 anonim válasza:
"és azt írja ki, hogy nincs jól behelyezve a tintapatron vagy valami ilyesmi."
És igaza is van.
12/15 anonim válasza:
"Kiszáradna a fejnek az a része, ahol patron nélkül hagyod."
Az a rész pont hiányzik neki belőle, így nem szárad ki.
13/15 A kérdező kommentje:
Közben visszatettem az üres színes patront a helyére és úgy már nyomtatott fekete-fehérbe, szóval ez volt a baja.
2023. szept. 15. 12:03
14/15 anonim válasza:
"szóval ez volt a baja."
Ebben rajtad kívül senki nem kételkedett.
15/15 A kérdező kommentje:
Miért kell ilyen stílusban írni, nem értem...Unatkozol?
2023. szept. 16. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!