Melyik a legjobb IDE?
Figyelt kérdés
Én eclipset használtam de nem tudom mennyire jó hosszú távon.2023. szept. 9. 16:22
1/9 Szirty válasza:
Milyen platformra? Az tökmindegy?
2/9 A kérdező kommentje:
Windowsra
2023. szept. 9. 16:34
3/9 Szirty válasza:
Oké. És mi a tökömet akarsz programozni?
4/9 A kérdező kommentje:
Java,C
2023. szept. 9. 16:45
5/9 anonim válasza:
Nincs olyan szerintem, hogy legjobb. Mindegyiknek megvan az erőssége és gyengesége, megvan milyen feature-ök érhetőek el, melyik nyelvhez van igazítva, kinek melyik fekszik.
Én személy szerint C-hez egyértelműen VS Code-t, míg Java-hoz inkább Intellj-t vagy Eclipse-t használok (de inkább Intellj).
Vagy egyszerűen lusta vagyok, és megírom gyorsan, amit szeretnék VIM-ben.
6/9 anonim válasza:
Személyesen a Visual Studiot preferálom (2019, 2022), intellij, pycharm, és a VS Code is elég jók. IDE nélkül elég körülményes a fejlesztés, de ha semmi sincs akkor marad a notepad.
7/9 anonim válasza:
Az a jó IDE, ami a te igényeidet kielégíti.
Én Javahoz a mai napig Netbeanst használok, mert a világon semmi gondom nincs vele, miért váltanám le?
9/9 anonim válasza:
Papír+toll a legjobb IDE, mindenki aki mást mond, az hazudik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!