Elment az internet nemtudom hogyan oldhatnam meg. (Pc) Tobbi lent?
Figyelt kérdés
Nemreg csak random elment a net a gepemen vagyis nem elment mert azt irja hogy ra vagyok csatlakozatva csak megse megy semmi. Probaltamresetelni a routert ki be huzni rajta a kabeleket stb. Alaphelyzetbe raktam gepen is az internetet de igy sem mukodik. Vezerlopultba is megneztem hogy nincs e tiltva de az sem. ez lehet valami virustol? van par crackelt dolog a gepemen. Ujra telepitenem de ugyis az lenne h utana se lenne jo es akkor meg nemakarok foloslegesen mindent ujra megcsinalni. Telefonon vagy a tobbi eszkozon van csak a gepemen nincs. Veletek volt mar ilyen? Aki ertelmes valaszt ad elore koszonom!2023. szept. 5. 21:44
1/2 anonim válasza:
Tulbonyolitod. Hozz létre egy új szelessavu kapcsolatot a. Kábelt előbb az utp-t dugd a saját gépedbe ha így mukodik akk a rútert baszogasd alt. Avval szokott gond lenne.
Te meg már a gepet is lecserélnéd😂
2/2 Ypszilon1980 válasza:
De ugyebár a telefon wifin van rajta, a géped meg lan kábelen ha jól értelmezem. Routerhez ip.címmel rá tudsz csatlakozni a géppel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!