Ha van egy régi ipadem, az már nem frissíthető?
Figyelt kérdés
10 es szoftver van rajta, nem tudom mikori az ipad már 2013 ban meg volt, az biztos. Szerettem volna a gyereknek adni, higy tudja rajta hosszú úton nézni a mesét, de nem tudom a youtubot sem letolteni, mert nem elég friss a szoftver. Ilyenkor az a teendo hogy kell venni egy ujat? Vagy van valami trükk? Vegulis csak a YouTube ra lenne szükség.2023. szept. 4. 22:55
1/5 anonim válasza:
Az Apple híres a hosszú támogatásról, de a végtelenségig ott sem megy, ha jól értem 10 éves elmúlt a készülék, így csodát ne várj. Tedd fel rá az utolsó frissítést ami van hozzá (ha van), aztán próbáld a YouTube-ot böngészőből futtatni, ha az app már nem megy.
2/5 anonim válasza:
Ha nincs frissítés, akkor nem. Új eszközt kell venni, nem tudsz rá újabb szoftver rakni, mint Android-nál. Zárt rendszer
3/5 Morzsi007 válasza:
Használd böngészőből a Youtube-ot. Safariból kellene működnie.
4/5 anonim válasza:
Nincs trükk. Max a böngészős megoldás amit 3-as írt.
Vegyél újat. 2012-es 4. gen iPad lehet az a cucc. Mit akarsz már vele?
5/5 A kérdező kommentje:
Akkor milyen ipadet vegyek? A kijelzoje A5 méretű legyen legyen benne SIM kártya lehetőség gyors legyen, melyiket ajanlanatok? Csak erre a youtube nezesre
2023. szept. 5. 20:56
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!