Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ha van egy régi ipadem, az...

Ha van egy régi ipadem, az már nem frissíthető?

Figyelt kérdés
10 es szoftver van rajta, nem tudom mikori az ipad már 2013 ban meg volt, az biztos. Szerettem volna a gyereknek adni, higy tudja rajta hosszú úton nézni a mesét, de nem tudom a youtubot sem letolteni, mert nem elég friss a szoftver. Ilyenkor az a teendo hogy kell venni egy ujat? Vagy van valami trükk? Vegulis csak a YouTube ra lenne szükség.
2023. szept. 4. 22:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Az Apple híres a hosszú támogatásról, de a végtelenségig ott sem megy, ha jól értem 10 éves elmúlt a készülék, így csodát ne várj. Tedd fel rá az utolsó frissítést ami van hozzá (ha van), aztán próbáld a YouTube-ot böngészőből futtatni, ha az app már nem megy.
2023. szept. 5. 00:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha nincs frissítés, akkor nem. Új eszközt kell venni, nem tudsz rá újabb szoftver rakni, mint Android-nál. Zárt rendszer
2023. szept. 5. 04:21
 3/5 Morzsi007 ***** válasza:
Használd böngészőből a Youtube-ot. Safariból kellene működnie.
2023. szept. 5. 06:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Nincs trükk. Max a böngészős megoldás amit 3-as írt.

Vegyél újat. 2012-es 4. gen iPad lehet az a cucc. Mit akarsz már vele?

2023. szept. 5. 08:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Akkor milyen ipadet vegyek? A kijelzoje A5 méretű legyen legyen benne SIM kártya lehetőség gyors legyen, melyiket ajanlanatok? Csak erre a youtube nezesre
2023. szept. 5. 20:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!