Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Van olyan izzó, amin állítható...

Van olyan izzó, amin állítható a színhőmérséklet is a fényerőn kívül? Milyet érdemes venni?

Figyelt kérdés
jan. 16. 01:43
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Sonoff B02-B-A60
jan. 16. 06:56
 2/19 anonim ***** válasza:
Mi-boxer, bár ahhoz kell vezérlő. Ledvonal.hu oldalon nézelődj. Attól függ milyet akarsz, olyat ami telefonnal appal vezérelhető vagy olyat, amihez van RF távirányító.
jan. 16. 09:23
 3/19 A kérdező kommentje:

És ami az emagon található? Jó lenne onnan, mert 4 ezer forinttól ingyenes a kiszállítás.

A mi-boxer, meg az rf távirányító az milyen kiadás? Bár gondolom elég nagy.

jan. 16. 11:23
 4/19 A kérdező kommentje:
Megnéztem, van emagon, de rossz véleményeket írnak erről a sonoff-ról. Azt írják, ledobál a wifiről. Na de ha egyszer beállítottam a nekem megfelelő értékekre, akkor azon is marad, nem?
jan. 16. 11:43
 5/19 anonim ***** válasza:
A Mi-light igen, a Sonoff nem tudom. Ezekkel a wifisekkel az a baj, hogy állandóan lekapcsolódnak a szerverről.
jan. 16. 13:50
 6/19 A kérdező kommentje:
5.: Értem, és amiről te írsz, az mennyibe kerül?
jan. 16. 13:54
 7/19 anonim ***** válasza:
Hát, ha csak fehér kell és nem nagy teljesítményű, akkor az ízzó kb. 6000Ft,a hozzá való távirányító 4-5000Ft.
jan. 16. 14:58
 8/19 A kérdező kommentje:

7.: Olyan lenne jó, ami tud 1700K színhőmérsékletet, és lehet feljebb is venni, mondjuk ilyen 4000K-ig. Csak a szobámba kéne, nem tudom milyen teljesítményű, 7w már tutira elég lenne.

Tehát akkor ezek az okos égők szarok, és lecsatlakoznak a wifiről, ilyenkor az általam megadott beállítás is elveszik? Amiről te írsz, azt csak simán becsavarod a régi helyére, és annyi?

jan. 16. 16:20
 9/19 anonim ***** válasza:

Nem, én nem mondom azt, hogy más rossz, én azt mondom, hogy amik nekem voltak ilyen wifi-sek, Tesla, Immax neo, ezek mind gagyik, mert nekem pl. elfelejtették a beállításokat, ha véletlen lekapcsoltam a kapcsolóval, stb, vagy pl. ezek az appal működők csak akkor jók, ha pl. nem zavar, hogy lassúak, mire ugye belépsz az appba, mire ott felkapcsolod, stb., sokszor valamiért nincs kapcsolata az égővel, akkor szarakodás meg bosszankodás. Nekem a mi-boxer azért jó, mert bár drága hozzáteszem, de rf távirányító van hozzá és ha egyszer szinkronizálod, utána azzal működik. Mondjuk nekem mindig áram alatt van az égő, de ha lekapcsolod a fali kapcsolóval, akkor sem gond. Igen, azt csak becsavarod a régi helyére és ennyi. Utána egy távval párosítod és kész is.

[link]

[link]

Nekem ilyen van, csak színesben. A honlapon ha felmész, a smart menüben utána a listában bal oldalon a Mi-boxer fényforrásoknál tudsz keresgélni, megnézni milyenek vannak.

jan. 16. 16:39
 10/19 A kérdező kommentje:

Most akkor a mi-boxer az micsoda konkrétan, márka, vagy valami külön részegység?

Ha jól értettem, akkor csak egy izzó + távirányító kell, igaz

jan. 16. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!