Miért kapcsol be magától a tévém?
Figyelt kérdés
Smart tech SMT58F 146cm. Másfél éve használom, és kikapcsolás után teljesen áramtalanítaní kell, mert néha magától bekapcsol. Teljesen véletlen időközönként, van, hogy éjszaka 1 órakkor, máskor reggel 9 stb. Rendszerint napi egyszer csinálja, de olyan is van, hogy 3-4 napig semmi, de olyan is, hogy naponta ötször. Általában a youtubeot indítja el, de néha csak a menüben marad mindenféle médialejátszás nélkül, máskor pedig a PS-t is bekapcsolja hdmi-n keresztül. Először azt hittem, hogy a távirányító vacakol, végül kivettem belőle az elemeket, de így is bekapcsol a tv.
Ebben az örökös áramtalanításban az a kényelmetlen, hogy ezután minden bekapcsoláskor nagyon sokáig bootol, általaban 90-110 másodperc, amit minden alkalommal meg kell várni.
2023. aug. 23. 11:55
2/7 anonim válasza:
Esetleg valaki rácsatlakozott az okostelójával és ő poénoskodik?
3/7 A kérdező kommentje:
Nincs időzítő beállítva, már gyári beállítást is visszaállítottam. Az okostelós trollkodást is kizárom, mert már hálozati jelszót is cseréltem, egyébként én magam sem tudom csupán telóval bekapcsolni. Csak távirányítóval, a tévén található gombbal, illetve valami HDMI eszközzel lehet bekapcsolni. Például ha csak a PS-t kapcsolom be, az hdmi-n keresztül berántja a tévét is. Mindez fordítva is igaz, ha tévén kiválasztom a HDMI inputot, akkor az bekapcsolja a PS-t.
2023. aug. 23. 12:49
4/7 anonim válasza:
Nekem akkor csinálta,mikor a tavirányítója megzizzent. Esetleg nézd meg,hogy akkor is bekapcsol-e a TV, ha a távból kiveszed az elemeket.
5/7 A kérdező kommentje:
A kérdésben is írtam: "Először azt hittem, hogy a távirányító vacakol, végül kivettem belőle az elemeket, de így is bekapcsol a tv."
2023. aug. 23. 12:56
6/7 anonim válasza:
Nincs szemben közel lakás ablaka?
7/7 anonim válasza:
ragaszd le egy fekete szigetelőszalaggal azt a kis ablakot a tévékészüléken, ahol az infra távvezérlő vevője "lakik". Ezzel kizárhatod, hogy nem valami más, infravörös jelforrás kapcsolja be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!