Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mit lehet kezdeni ezzel az...

Mit lehet kezdeni ezzel az állandósult elértéktelenedéssel illetve elavulással?

Figyelt kérdés
Például gépjárművek, telefonok, egyéb használati eszközök esetén. Bármit vesz az ember két három év és már a felét sem éri, vagy akár nem is működik már úgy, ráadásul képtelenség eladni is vagy csak töredék áron. Ez nem kész röhej?

2023. aug. 13. 20:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Semmit... ez örök idők óta velünk van. Még a kőbalta is elavult, elkopott egy idő után.
2023. aug. 13. 22:12
 12/16 anonim ***** válasza:
Mi ezen a röhejes? Gondolom, te sem fizetnél ugyanannyit egy új telefonért, autóért vagy bármiért, mint egy használtért.
2023. aug. 13. 22:56
 13/16 A kérdező kommentje:

Michelson, hát az sokmindentől függ azért, szerintem gondold át.

Rengeteg olyan "használt" cucc van ami még ma is drágább egy újnál, főleg a kocsiknál!

2023. aug. 13. 23:07
 14/16 anonim ***** válasza:
Saját magához, az újkori árához viszonyítsd a használt árát, ne más termékhez.
2023. aug. 14. 07:45
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem meg az a röhej, hogy itt a laza szabályok miatt majdnem minden hülye értelmetlen kérdést fenn hagynak, csak hogy elmondhassák, milyen sokan látogatják az oldalt, a színvonal teljesen lényegtelen.

Kérdező arra nem gondoltál, hogy ez a vásárló szempontjából jó? Hogy pl. egy 1-2 éves cuccot sokkal olcsóbban megkapsz, mint egy újat (ha nem hiánycikk)? Minden éremnek két oldala van, hogy én meg egy közhelyet süssek el.

2023. aug. 14. 09:10
 16/16 anonim ***** válasza:
Ez a fogyasztói társadalom, ezt akartátok '89-ben!
2023. aug. 14. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!