Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért nem tudom a wifi-s Nord...

Miért nem tudom a wifi-s Nord klímát a routerrel összekapcsolni?

Figyelt kérdés

Azt írja ki, hogy

1. Vagy nem 2.4 GHz a net.

2. Vagy téves jelszó.

(Előző routerrel sikerült most, hozott a Vodafon újabbat, az vegyesen szórja a jelet, de próbáltam már, hogy külön csatornán szórja, akkor is ezt írja ki)

A jelszót bemásoltam. Jó. Másik klíma simán csatlakozik.

Megtalálom a Gree app -ban az eszközt, csak 99% - nál dob le ezzel a hibával.

A klímás a 2.4 Ghz -et mondta, mást nem tud, nem jön ki, a router szolgáltató nem tud segíteni.

Próbáltam már a tűzfalat is kikapcsolni, más app is ezt írja ki. Milyen beállítást variáljak még?

2023. aug. 10. 17:29
 1/2 anonim válasza:
Neked szerencséd van, én a klímát se találom az alkalmazásba, tehát gondolom nincs bekapcsolva a klíma wifije, de nem is tudom hogy kell bekapcsolni illetve sehol nem is írja melyik gombal lehet :) Szintén Nord Atlas
2023. aug. 24. 04:39
 2/2 A kérdező kommentje:
Mode + wifi 3 mp-ig
2023. aug. 25. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!