Smart TV összekapcsolása PC-vel? (többi lent)
Figyelt kérdés
Szóval nem túl régen vettem egy Smart TV-t és szeretném összekapcsolni a PC-mel de a PC kábelen kapja a netet viszont a TV wifiről megy és nem tudom, hogy ez befolyásolja-e a dolgokat mert valamiért a PC nem látja a tv-t az alap windows eszközöknél hozzáadni nem tudom mert csak azt írja, hogy nem sikerült illetve már próbáltam a samsungos Smart View alkalmazást használni ott ugyan megjelenik a TV de azt írja valami baja van próbáljam később hibakódot persze nem kapok. Valaki aki otthon van ebben a témában az legyen olyan kedves és szánjon meg pár jó ötlettel. Előre is köszönöm!2018. máj. 21. 12:53
1/3 anonim válasza:
Ha a TV ugyan azon a hálózaton van mint a PC akkor annak csatlakoznia kell. Nekem a Samsung Smart View megy jól semii gond nélkül csak csatlakoztatom a gépet és utánna ha kéri a TV engedélyezzem a csatlakozást. Ha a számítógéped nem külön internet kábelen hanem a routertöl jövő egyik portjabol akkor nem kellene ez problémát okozzon. Amúgy ajánlom a plex ingyenes alkalmazást ami a pc-bol egy otthoni média szervet csinál és akár milyen eszközökről meg tudod nézni a filmeket böngészőn keresztül.
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm, de én úgy értettem az összeköttetést, hogy konkrétan a képernyőt tudjam megosztani mert pl: sorozatot akarok nézni nem szoktam letölteni csak online nézem viszont a tv nem támogatja azt a weblapot és így nem tudom megnyitni rajta HDMI vel működik de nem akarom kerülgetni a vezetéket valahogy csak meglehet oldani ha már egy hálózaton van a kettő
2018. máj. 21. 18:30
3/3 anonim válasza:
Telefonos alkalmazásal lehet ezt megoldani csak le kell tölteni az alkalmazást a TV is. Konkrétan nem lehet tükrözi a képernyőnt csak HDMI-vel [link] ez az alkalmazás de nehezen kezeli a reklámal teli oldalakat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!