Egyszerűbb eszközöknél hogyan működik az usb-töltés?
Sokan jobbnak látják megkérdezni, évente sokszor, hogy egy 5 V-os USB tápforrás helyett használhatnak-e másik 5 V-os USB tápforrást.
Azt mondjuk senki nem meri megkérdezni, hogy 230 V-os konnektor helyett szabad-e dugni 230 V-os konnektorba? Nem tudjuk ennek az okát.
Ha nem kötöd be az adatszálakat, akkor max. 0,5 ampert fog felvenni a hangszóró. Ha ez elegendő, akkor felesleges bekötni. Ha nagyobb teljesítményre van szükség, akkor érdemes bekötni, mert az adatszálon keresztül érzékeli, mennyivel terhelhető az adott usb alj.
Én így tudom.
Nem kell az adatvonal.
Ezért is gyártanak olyan USB kábelt amiben csak a táp van bekötve.
Mielőtt leszólnál kérdező, mert sem iróniát, sem magas színvonalú humort nem érzékelsz, nem ártana kicsit visszafogni magad, vagy eleve precízen megfogalmazni egy kérdést. Mint egy precíz ember.
Van itt azért még pár információ, aminek viszont én vagyok birtokában, majd délután megírom, ha ráérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!