Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Dron össze rakással segíteni...

Cypcar774 kérdése:

Dron össze rakással segíteni ? ez a kombo együtt működhet?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2023. júl. 19. 20:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát nekem kicsi lenne, meg töltőt nem láttam linkelve, vagy az van? Esetleg a drónon keresztül lehet tölteni? Azt az infót nem láttam.

Az elején összerakásban kérsz segítséget, én azt hittem, hogy teljesen magad építed, minden alkatrészt te raksz rá. Engedély is kell hozzá.

2023. júl. 19. 23:05
 2/3 A kérdező kommentje:
igen töltőm az van, osztrák engedélyt elvégeztem, és igen el írtam úgy értem hogy ebbe az össze álított ,,szettben,, működne minden egymással? ebbe bizonytalan vagyok
2023. júl. 20. 08:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát azt majd ki kell böngészned, de azt láttam a drónnál, hogy ott a flysky-t ki kell választani, hogy kompatibilis legyen a távval. A kamerát nem tudom, de most ne mi keresgessük már ki, bár elég szegényes a leírás.
2023. júl. 20. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!