Hogyan tudnűm összekapcsolni a samsung és az apple naptáramat?
Most jobban megnézve ez tényleg a google naptar lehet, vagy legalabbis a begepelt resz megjelent (tabletben kezzel irok a naptarba, azt persze nem “menti at”)
De a telefonomon is meg van osztva a googleval az biztos, de meg sem tolti fel akkor ezek szerint
Rajottem, sikerult, szinkronizal.
Viszont igy minden egyszinu lesz, nem tudok a googlen belul uj szineket lettehozni a kategorizaciohoz. Ehhez valakinek van tippje? :(
Istenem mennyi igény.
Mennyire fontos ember vagy te hogy ennyire mocskosulsok naptárad van? Szerintem a mi Laciknak meg a Katinknak együtt nincs ennyi programja.
iPhone Naptár app
Alul: Naptárak.
Naptárak nevénél jobb oldalon 'i' betűre koppints és itt szín
Vagy próbálj ki több naptár appot. Van iPhonera rengetegféle. Mindegyik tudja az iCloudban és a Google fiókban lévő naptárat kezelni, megjeleníteni (ahogy a gyári Naptár app)
Nekem az apple pencil tul vastag, nem tudok vele szepen es gyorsan irni
Nem fontos ember vagyok, egyszeruen csak szeretnem, hogy egy naptarban tudjam kezelni kulon szinnel a munkam, az egyetemet, a csaladi programokat es az egyeb dolgokat.
A szint rudom valtoztatni,a kerdes nem errol szolt, hanem arrol, hogy a googlen belul lehet-e kulon kategoriakat letrehozni, mint icloudon. (Azt hasznaltam eddig, azt tudom, hogy kell)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!