Kevin9 kérdése:
Telekom android boxot lehet előfizetés nélkül használni? Ha nem, milyen tvboxot ajánlotok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Venni szeretnék egy okositó eszközt a tv-hez. Es láttam viszonylag olcsón használt 'Telekom Android Box'-okat, viszont nem tudom, hogy ezeket a boxokat tudom-e telekom előfizetés nélkül használni. Direct One-t használok (és azt tudom h megy rajta), és ethernet is van, tehát a lan csatlakozás is lehetseges (de en ugy olvastam h ez wi-fis). És ha nem lehet ezt a cuccot használni előfizetés nélkül, akkor milyen másik tv-boxot ajánlotok? Új, használt mindegy 20-25 ezer forintig. (Tobbet nem akarok kiadni, mert akkor már jobban megéri egy okos tv) igazabol atlag használat 1080p yt videó, Direct one akadozas nélkül, jo volna a hbo max is, de nem letfontossag. Es nagyon-nagy előny lenne a CEC-tamogatas, hogy tudjam egy távirányítóval irányítani, de ha ez nincs, akkor sincs óriási problema. Es ha valakinek van velemenye Xiaomi mi tv stickel, azt is elfogadom. Elore is köszönöm mindenkinek.2023. júl. 15. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!