Családi YT Premium csomag esetén 3 különböző városban élő testvér tudja használni az előfizetést?
Tudják használni! Érdekes, hogy nem csak családtagokkal, hanem barátokkal is meg lehet osztani, csak az ország legyen ugyanaz. Annyi, hogy 5 vagy 6 tag lehet benne asszem.
Ezt onnan tudom, hogy jelenleg nekem is így van YouTube premiumom, másokkal együtt, akik közül mindenki másik városban él.
szerintem itt az egy háztartás inkább csak egy ajánlás, de nem hiszem, hogy ellenőrizni akarják/tudják.
nem igazán látom, miért ne működne akár különböző országokban is, nemhogy különböző városokban lakó emberekkel. hivatalosan azt írják, hogy egy háztartásban élőkre kapsz jogosultságot, de a saját tapasztalatom szerint semmilyen módon nem ellenőrzik, hogy ténylegesen így is van-e. mi is több külön háztartásban élők használjuk együtt. aki adminisztrálja a fiókot, az meg tudja hívni a többieket, akik elfogadják és használják.
onnantól, hogy megkaptad a jogosultságot, élvezed a prémium előnyeit, senki nem ellenőrzi, hogy hol tartózkodsz. családtagként is ugyanúgy utazhatsz, nyaralhatsz, akár külföldre is, akkor ott nem tudnád használni a szolgáltatást, mert épp nem a családi háztartásban tartózkodsz? aligha.
hasonlóan több felhasználós céges fiókot is használunk többen több külön cégnél dolgozva, sőt több országban élve. egy valaki fizeti, adminisztrálja, utána igazából az ő dolga, hogy ő kivel hogyan osztja meg, amíg a használat feltételeit nem sértitek, nem visszaélés szerű a használata, addig senki nem törődik vele, hogy egy háztartásban/cégben vagytok-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!