Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » RFID kártya másolása?

RFID kártya másolása?

Figyelt kérdés

Sziasztok, van egy sorompó amihez sajnos csak 2 kártyát kaptunk. Ez elég nagy probléma, hiszen 3, lassan 4 kocsira kéne ez a 2 kártya, nagyon nehéz megoldani napról napra.

A kártya érintős, nem NFC-s, nincs látható chip.

Szerintetek másolható? Ha igen, ismertek valami helyet? 35 ezerért lehetne venni olvasót és írót ami 10 frekvenciát tud kezelni, de úgy, hogy nem fix, hogy működik, nem szeretném megvenni.

Esetleg valakinek bármi tipp?

#mágneses kártya
2023. júl. 12. 15:00
 1/4 Szirty ***** válasza:

"A kártya érintős"

Hát ha RFID akkor inkább érintés mentes. A bankkártyáról is az terjedt el hogy "érintős".

Nem kell érinteni. Épp az a lényege (contactless).

No de nem is ez a lényeg (csak zavaró).

Én a gyártónál / forgalmazónál próbálnék újabb tag-et beszerezni a sorompóhoz.

2023. júl. 12. 15:25
 2/4 A kérdező kommentje:

Értelek, és igaz :)

Az a baj 2-re van limitálva.. hogy miért és milyen felindulásból, jó kérdés.

2023. júl. 12. 16:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Sok cég foglalkozik RF iD kártyákkal, manapság már némelyik kulcsmásolónak is van író-olvasó egysége, le tudja másolni. Gugli; "RF ID kártya másolás". Én ismerek egy munkaeszköz-automatákat üzemeltető céget, ott szokták nekem megcsinálni.
2023. júl. 12. 17:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Körbenézek alaposabban, találtam párat de nem írták részletesen, hogy miként és hogyan. Egyébként ha neked már bevált, és publikus, kitudsz velük segíteni? Ha nem, nem para :)
2023. júl. 12. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!