Ez valami trollkodás lehet. Senki nem telepít kamerás megfigyelőrendszert.
2023. júl. 10. 14:27
6/19 anonim válasza:
Hozzánk is olyat telepítettek amin egy GSM antenna van és még térerőt is jelez a kijelző, pedig sose volt számlatartozásunk, nem azok vagyunk akiket figyelni kell. Gondolkoztam rajta hogy le kéne alufóliázni az antennát, mert így gondolnak egyet és kilövik azt a fázist amin a légkondik vannak, mert a melegben megnő a teljesítményfelvétel és nem bírja a rendszer címszólval korlátozzák. Az Egyesült Királyságban volt már valami hasonló incidens.
2023. júl. 10. 14:33
7/19 anonim válasza:
#6 a rendszer fontosabb, mint te vagy. Ha lenen ilyen lehetőség, és véletlenül kéne korlátozás, és a légkondid távkapcsolását megakadályoznád, akkor az alállomásban verik ki a megszakítót, és akkor nemcsak légkondid nem lesz, hanem világításod se a WC-ben.
A korlátozás egyébként minden villamosenergiarendszerben tervezve van, mert egyszerűen szükség van rá.
2023. júl. 10. 15:02
8/19 anonim válasza:
#7 volt már olyan, hogy egy fázisban 3 napig nem volt áram, de a 2 másikban igen. Akkor még nem ez a modern csoda volt, hanem a hagyományos mágneses elven forgó óra. Szóval ha gáz van meg tudják oldani központilag. Az nincs a szerződésben, hogy engem egyénileg korlátozhatnak saját belátásuk szerint, mi fizettünk egy teljesítményért, azt az óra előtti kismegszakító betartatja, lemegy ha huzamosabb ideig többet veszünk fel.
2023. júl. 10. 15:16
9/19 anonim válasza:
Nem vagy köteles. Mázli, hogy nem is létezik ilyen.
2023. júl. 10. 15:39
10/19 anonim válasza:
"#7 volt már olyan, hogy egy fázisban 3 napig nem volt áram, de a 2 másikban igen. Akkor még nem ez a modern csoda volt, hanem a hagyományos mágneses elven forgó óra. Szóval ha gáz van meg tudják oldani központilag."
Az egy hiba volt, amit nem hárítottak erl rövidebb idő alatt. Te hiszel a laposföldben is? :D :D :D
"Az nincs a szerződésben, hogy engem egyénileg korlátozhatnak saját belátásuk szerint"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!