Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Kiszakadt a falból a konektor....

Kiszakadt a falból a konektor.Mit csinálhatnék?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Ahogy húztam ki a porszívót kezembe maradt a konektor konkrétan kiszakadt a falból.Ez azért nem lep meg, mert ebbe az átok házába valami mindig elromlik.Múltkor pl.a kilincs maradt a kezembe.De visszatérve a kérdésre egyszerűen nem tudom visszatérni a falba.Ahogy látom a vezetékek épek maradtak nem szakadtak el.Tudnátok segíteni, mert ha hazajön apám és meglátja nekem annyi.
2023. júl. 9. 13:13
 1/9 A kérdező kommentje:
*visszatenni
2023. júl. 9. 13:13
 2/9 anonim ***** válasza:
82%

Áram alatt ha lehet ne is nagyon akard vissza tenni. Mert véletlen akkor lesz neked annyi ha rosz helyre nyúlsz.

Inkább bízd olyanra aki ért is hozzá.

2023. júl. 9. 13:19
 3/9 anonim ***** válasza:
57%
Mennyi idös vagy? Vannak-e alapszerszámaid (pl.csavarhuzok)? Tudod-e melyik kismegszakitot kell lekapcsolnod a konnektor feszültségmentesitéséhez? Probalámpát és fáziskeresöt tudsz-e használni?
2023. júl. 9. 13:24
 4/9 A kérdező kommentje:
Basszus nem vagyok villanyszerelő.Vannak itthon csavarhúzók azokkal is próbáltam már visszarakni, de nem megy vissza.Természetesen első dolgom volt leáramtalanítani.
2023. júl. 9. 13:30
 5/9 anonim ***** válasza:
59%

Lepattintható a fedél, az alatt van két, karmantyút engedő, feszítő csavar. A visszatételhez az kell, hogy a karmantyúk "lötyögjenek", bedugod a konnektort, a csavarokkal megfeszíted a karmantyúkat, hogy kapaszkodjanak és visszapattintod a fedelet.

És, kihúzáshoz kézzel meg kell támasztani a konnektorfedelet, akkor nem húzódik ki.

2023. júl. 9. 13:36
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne próbálkozz semmivel, ha nem értesz hozzá, apád haragja sokkal jobb opció, mint egy áramütés. Ha meg hazaér, akkor kérdezd meg tőle, hogy meg tudja-e mutatni, hogyan kell a konnektort visszatenni. Hátha így kommunikálva jobban reagál, mintha csak közölnéd vele, hogy kiesett.
2023. júl. 9. 13:49
 7/9 A kérdező kommentje:
Megoldottam.Nagy nehezen vissza tudtam csavarozni, de a végére már a víz is levert...
2023. júl. 9. 14:15
 8/9 Szirty ***** válasza:
48%

"Lepattintható a fedél"

Vagy inkább lecsavarozható.

Persze a csavaros rögzítés is lepattintható... egyszer. Utána már nem lehet visszatenni.

"...a fedél, az alatt van két, karmantyú"

Feszítő köröm inkább. A karmantyú teljesen mást jelent!

[link]

Egyébként ha nem túl régi építésű a ház akkor nem biztos hogy feszítőköröm tartja, vannak csavaros megoldások is ahol a szerelvénydobozba hajtott csavar rögzíti!

2023. júl. 9. 15:35
 9/9 anonim ***** válasza:
48%

Ha nem értesz hozzá inkább hagyd a francba.

A faterod majd visszateszi.

2023. júl. 9. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!