Mitől csinálhatja ezt a laptopom?
Figyelt kérdés
Adott egy Asus VivoBook 15, augusztusban lett vásárolva, tanulási célra, néha sorozatot is nézek rajta, de semmi extra.
Kb egy hónapja vettem észre, hogy amikor hosszabb ideig használom, bizonyos időközönként (kb használom 8 órát, és 2-3 óránként jön elő) elkezd rajta mozogni a kép, remegni a betű, minden, a képernyő elsötétül, majd visszajön, és pixeleződik a kép, de ha egy kicsit lehajtom, vagy esetleg újra indítom utána jó. De egyébként semmi más probléma nincs a kijelzőjével.
Szerintetek mi lehet a probléma? Semmi olyat nem csináltam, amitől elromolhatott volna.
2021. dec. 16. 20:10
2/6 anonim válasza:
Na én akkor jártam így mikor túlmelegedett a proci, tiéddel is ez lehet.
3/6 anonim válasza:
HÚÚÚÚ... nekem ez csak hét év után jelentkezett. A kijelzőt és a gépet összekötő "szalag" hibája. Az enyém aztán egy év után 10 cm-re nyitható volt, mire nagy nehezen lementettem és vettem egy jó, használt gépet.
4/6 anonim válasza:
Nahát, ez az, mutatós, csili-vili, árban jó, de minőségben semmi. Vidd szervízbe, mást nem tehetsz.
5/6 LakatosAnonymus válasza:
Van egy szalag/kábel, ami arról gondoskodik, hogy összeköti a gépet a képernyővel. Valószívüleg sérülhetett a sok csukás-nyitástól, ezért nem tud mutatni pontos képet és pixelhibák jelentkeznek.
6/6 anonim válasza:
3-as vagyok. De hogy lehet, augusztusban vetted?! Ezt megteszi még háromszor és kérd vissza a pénzedet, mert ez soha jobb lesz. Ezért nem szabad 100-200 ezer között laptopot venni, illetve ha nincs még 80 ezer, akkor inkább vegyél egy jó kis használt külföldről behozott üzleti notebookot, azzal ilyen bajod nem lesz. Én is augusztus elején vettem, semmi baja sincsen, egy Thinkpad. Aztán ha összegyűjtöm a pénzt, lehet majd egy jó, új laptopom, 280-300 ezer ft-ért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!