Lehet vásárolni (készíteni) egyszerre indító elektromos kisgép adaptert ?
Szükségem lenne egy elektromos spec. "valamire" pl. adapter?? : ha indítom az elektromos kisgépet pl. faipari maró, a kapcsolódó por elszívót is indítaná? Hab lenne a tortán: ha a por elszívó kis késleltetéssel állna le. A két kisgép ~ 2000 - 2500 W teljesítmény körüli. Természetesen a maró helyett más kisgép is csatlakoztatható lenne a rendszerbe (kőrfűrész stb.)
Megfordítva: ilyen gyári kialakítású dugaljjal rendelkező porszívóval már találkoztam
Több keresési megnevezést írtam a keresőbe, de eddig nem jártam sikerrel.
Ha nem túl bonyolult, kapcs.rajz alapján összeállítása sem jelentene problémát. Nem tudom jól gondolom pl. Reed relé alkalmazása ??
Egy ilyen kis szerkentyűt nagyon egyszeű megépíteni pár alkatrész segítségével. Itt linkelek egy oldalt ami segítségedre lesz, ott mindent megtalálsz majd, videó is van: [link]
Egy jó magyar oldal, az alkatrészek berendeléséhez: [link] itt akár helyileg is áttudodd venni a dolgokat, de ki is szálitják. Jó áron vannak a dolgok és nem kell 1 hónapot várni mint aliexpressen, hanem akár 2 munkanapon belül is megkaphatod.
Figyelem! Itt erős feszültségről is szó van ami veszélyes is lehet, inkább vegyél egy ilyen porszívót, mint hogy az életedbe kerüljön, ha nem értessz hozzá.
Ha bármi segítségre lenne szükséged írj privában, Jó építést!
Lehet csinálni persze.
Mágneskapcsoló, időkapcsoló kell hozzá meg vezeték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!