A munkahelyemen ahol dolgozom ipari áram van 400V, lehet e a telefonomat a saját töltőjével tölteni 400V áramforrásról ???, nem e tesz kárt a telefonban vagy akár laptopban ???.
1.
Nincs ilyen, 260 V-ot még elbírnak ezek a dugasztápok.
Sok szakvéleményt írtam már biztosítók részére, 400 V által károsított készülékekről.
Annyit mondhatok, hogy abból soha nem sül ki jó.
Régen volt 380 / 220 V.
Most van 400 / 230 V.
Nincs 220 V.
Szabványos konnektorba 400 V-ot soha nem kötnek.
Nincs 220 V.
Nincs 220 V.
Nincs 220 V.
Nincs 220 V.
Nincs 220 V.
Nincs 220 V.
Nincs 220 V.
Nincs 220 V.
Nyilván a 230 V-os standard lakossági konnektorra gondoltam, mielőtt fennakadna valaki.
Ismétlés az értetlenkedők kedvéért.
Hagyjuk már, ne akarj felvilágosítani a tűréshatárokról!
Azt pedig múltkor is letisztáztuk más témában, hogy ez itt egy szakmai jellegű tanácsadó, ismereteket terjesztő jellegű szekció.
Ilyen téren egyáltalán nem állja meg a helyét az "úgyis mindenki érti, mindenki tudja" típusú szánalmas közhelyek.
Nem kell terjeszteni ostobaságokat!
Nem kell a kimagyarázás, terelés!
"de azert kerdezz ra ott valakinel az a biztos"
Hogyan lehet ilyen butaságot leírni? Komolyan elképzeli valaki, hogy egy 400 V feszültségre szigetelés szempontjából is teljesen alkalmatlan aljzatba "véletlenül" bekötnek 400 V-ot?
Aki ilyet leír, biztosan nem szakmabeli.
Hülyeséget beszélsz, nickem csupán onnan származik, hogy a tiszteletlen trolloknak így próbáltam gúnyosan visszavágni.
Korábbi években írtam sokat név nélkül, akkor is kötekedő, rosszindulatú laikusokat kellett elviselni.
Utána próbáltam használni egy semleges nevet, hátha a trollok képesek összekötni egy név alá a sok hozzászólást és végre belátják, hogy szakmabelivel nem kellene kötekedni!
De nem látnak be semmit, mintha szemellenzővel néznének.
1-1 beírást látnak csak, teljes képet nem érzékelnek.
Voltak itt nagyon súlyos esetek, amire már berágtam és akkor ezzel a nickkel vágtam vissza.
Eszembe nem jutott volna egyébként, hogy "urazzam" magam, ezt csak mások provokálták ki.
Később totál elegem lett az itteni mocsárból és pár évig kerültem a helyet, de most már megint ezen gondolkodom, mert napi szinten jönnek megint a hülyeségek, kezd baromi unalmas lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!