Saját kávéautomatát kinyitva, és pénzt újra bedobva lesz gond?
Azonban számolja a perselyben lévő pénz értékét, és ürítéskor ez az információ kinyerhető. Tehát értelemszerűen kevesebb lesz benne a fogyotthoz képest.
Ha ennyire "gond" ez, miért nem állíttatjátok át ingyenesre? Ha a perselyéhez hozzá tudtok férni, akkor ennek semmi értelme...
Kössz!
Arra gondoltam, hogy hátha számolja az eladott terméket, és eltárolja, hogy mennyi pénznek kell benne lennie.
09:13-as, ja, erre gondoltam. :)
Nem lestem el, hogy hogyan lehet átállítani ingyenesre. :)
Csak helyettesítek ma az üzletben, és ha nem kell, akkor a céges lóvéból sem veszek el rá, hogy kávét igyak. :)
De lehet, hogy tényleg számolja, így inkább a biztonság kedvéért mégis céges lóvé lesz.
Köszi a válaszaitokat!
Ha kiveszed a lóvét a perselyből, akkor elloptad a pénzt.
Ha visszadobod és iszol érte egy kávét, akkor elloptad a kávét.
Biztos lehetsz benne, hogy rájönnek. Talán ha egyszer-egyszer csinálod nem buksz le, de ha rendszeresen, akkor tuti. Elég pontosan tudja az üzemeltető, hogy a betöltött alapanyagból hány adag italt lehet készíteni. Annak megfelelő mennyiségű pénznek kell lennie a perselyben.
Plusz még valszeg számolja egy elektronika a kiadott adagokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!