Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Instagramnál ilyenkor mit...

Instagramnál ilyenkor mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés
Már pár éve le volt töltve egy olyan alkalmazás ami figyelte, hogy ki követ ki instagrammon.Ez nagyjából 1 hónappal ezelőttig működött is, amikor azt írta ki, hogy frissíteni kell az új verziójára.Ezt meg is tettem és azóta az insta korlátozta a fiókom, mert hogy autómatikus tevékenységet észleltek és hogy közösségi irányelveket sértek.Gyorsan le is töröltem azt a követő figyelős alkalmazást és ki is léptem belőle, de 7 nap után amikor lejárt volna a korlátozás újra feldobta ,hogy 7 napig megint korlátozva leszek pedíg már rég töröltem azt az alkalmazást.És azóta minden 7. nap ezt eljátssza.Írtam már nekik a probléma bejelentős funkciónál de eddig még nem érkezett válasz.Elég bosszantó mivel így nem tudok pl.kedvelni, kommentelni, ki/be követni tiltani senkit szóval nagyjából a lényegét az alkalmazásnak nem tudom így használni.Volt már valaki hasonló helyzetben köztetek?Mit kéne tennem ilyenkor?

2023. jún. 29. 06:18
 1/1 anonim válasza:
Próbáld meg esetleg letörölni, majd újratelepíteni az Instagram appot a telódra, hátha benne maradt valami szemét, amit a rendszer negatívan ismer fel.
2023. jún. 30. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!