Az insta kiírta ha nem erősítem meg a telefonszámom, akkor tiltják 30 napon belül a fiókom. Mit kellene csinálnom?
Figyelt kérdés
A probléma ott van, hogy amikor ezt kiírta, beírtam a telefonszám de nem kaptam megerősítő kódot, amikor a számokat kellene beírni.. Nagyon félek hogy így tiltják a fiókom, mit tegyek?2021. ápr. 7. 07:20
1/10 anonim válasza:
“ Mit kellene csinálnom?”
Hagyni hogy tiltsák.
2/10 A kérdező kommentje:
Aha köszi, valaki tud tényleges választ is adni? :)
2021. ápr. 7. 09:50
3/10 anonim válasza:
Tényleges válasz volt. Maximum számodra nem megfelelő. Akkor írd azt, hogy barkóbázunk. 😉
4/10 A kérdező kommentje:
Mivel írtam hogy félek hogy tiltják, ezért EGYÉRTELMŰEN a kérdésemre nem lehet az a válasz hogy “hagyni hogy tiltsák”, szövegértés :)
2021. ápr. 7. 10:02
5/10 anonim válasza:
"Mit kellene csinálnom?"
"ha nem erősítem meg a telefonszámom"
talán meg kellene erősítened a telefonszámodat!
A saját profilodon jobb felül van a 3 vonal, aztán beállítások, fiók, személyes adatok, telefonszám
6/10 anonim válasza:
Erősítsd meg a telefonszámod.
(Nem értem, ez miért kérdés, illetve milyen választ vársz)
7/10 anonim válasza:
“ szövegértés :)”
Vagy úgy. Nincsenek érvek... :)
8/10 A kérdező kommentje:
Igen próbáltam, de nem kaptam megerősítő kódot, es ezzel van a probléma
2021. ápr. 7. 10:43
9/10 anonim válasza:
Egyébként meg értem én, hogy ott a barna csík a tangán, hogy mi lesz az insta nélkül, lyully lyulllylyullly.
Majd élsz valódi életet igazi emberekkel. Hidd el, élvezni fogod.
Bírom, amikor az ilyen oldalak, akik a “lyúzerek”-ből csinálnak, és ők akarnak feltételeket szabni, mintha mi élnénk belőlük.
10/10 anonim válasza:
Nem lehet, hogy rossz formátumban írtad be a számot: Pl. 06 helyett +36 vagy 0036 kell, stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!