Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Az insta kiírta ha nem erősíte...

Az insta kiírta ha nem erősítem meg a telefonszámom, akkor tiltják 30 napon belül a fiókom. Mit kellene csinálnom?

Figyelt kérdés
A probléma ott van, hogy amikor ezt kiírta, beírtam a telefonszám de nem kaptam megerősítő kódot, amikor a számokat kellene beírni.. Nagyon félek hogy így tiltják a fiókom, mit tegyek?

2021. ápr. 7. 07:20
 1/10 anonim ***** válasza:
60%

“ Mit kellene csinálnom?”

Hagyni hogy tiltsák.

2021. ápr. 7. 08:11
 2/10 A kérdező kommentje:
Aha köszi, valaki tud tényleges választ is adni? :)
2021. ápr. 7. 09:50
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Tényleges válasz volt. Maximum számodra nem megfelelő. Akkor írd azt, hogy barkóbázunk. 😉
2021. ápr. 7. 09:58
 4/10 A kérdező kommentje:
Mivel írtam hogy félek hogy tiltják, ezért EGYÉRTELMŰEN a kérdésemre nem lehet az a válasz hogy “hagyni hogy tiltsák”, szövegértés :)
2021. ápr. 7. 10:02
 5/10 anonim ***** válasza:

"Mit kellene csinálnom?"

"ha nem erősítem meg a telefonszámom"

talán meg kellene erősítened a telefonszámodat!

A saját profilodon jobb felül van a 3 vonal, aztán beállítások, fiók, személyes adatok, telefonszám

2021. ápr. 7. 10:28
 6/10 anonim ***** válasza:

Erősítsd meg a telefonszámod.

(Nem értem, ez miért kérdés, illetve milyen választ vársz)

2021. ápr. 7. 10:31
 7/10 anonim ***** válasza:

“ szövegértés :)”

Vagy úgy. Nincsenek érvek... :)

2021. ápr. 7. 10:40
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen próbáltam, de nem kaptam megerősítő kódot, es ezzel van a probléma
2021. ápr. 7. 10:43
 9/10 anonim ***** válasza:
41%

Egyébként meg értem én, hogy ott a barna csík a tangán, hogy mi lesz az insta nélkül, lyully lyulllylyullly.

Majd élsz valódi életet igazi emberekkel. Hidd el, élvezni fogod.

Bírom, amikor az ilyen oldalak, akik a “lyúzerek”-ből csinálnak, és ők akarnak feltételeket szabni, mintha mi élnénk belőlük.

2021. ápr. 7. 10:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy rossz formátumban írtad be a számot: Pl. 06 helyett +36 vagy 0036 kell, stb.
2021. ápr. 7. 10:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!