Vezetéknélküli fülhallgatóval lehet zuhanyozni?
Figyelt kérdés
Realme buds air 3 van nekem.
És azt írja, hogy IPX5 vízállósága van, az mit jelent pontosan?
2023. jún. 22. 10:37
1/9 anonim válasza:
Igen, IPX 5 vízsugár ellen védett, a 6 már erős vizsugár ellen lenne.
2/9 anonim válasza:
Fülhallgató nélkül is lehet zuhanyozni.
3/9 anonim válasza:
Már nem azért, de egy zuhanyzás, ha nagyon gyorsan akarod, akkor 5 perc, de ha szépen kiélvezősen csinálod, akkor se lehet több 10 percnél (max. 15, de akkor abban már vízélvezet is van.)
Én 10-15 perc miatt nem kockáztatnék egy többezer forintba kerülő berendezést, hacsak nem vagyok nagyon gazdag, annyira, hogy ne számítson a pénz. (Bár olyan tárgy, eszköz, berendezés mégegyszeri megvásárlására akkor se költenék, helyette inkább olyan eszközöket vásárolnék, ami nincs, vagy amiből sokkal jobbak is vannak a piacon ahhoz képest, mint ami nekem van.)
4/9 Szervizmérnök úr válasza:
Nem csak lehet, praktikus is, hogy jobban beavasodjon a füledbe a zsír. Hátha még bele is köt.
7/9 anonim válasza:
Elméletileg lehet, de nem baromira kényelmetlen? Ráadásul én például zuhanyzásnál a fülemet is szeretem megtisztítani, ami így eléggé macerás lenne.
9/9 anonim válasza:
Én egyszer csináltam, pedig nem is volt vízálló a headset. De a végét járta úgyis, és nem ettől ment tönkre. Fület nem mostam, az igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!