Milyen vezetéknélküli fülhallgatót ajánlotok?
Nekem ilyen fura a fülem és a vezetékes is ki szokott esni, most egy sima JBL vezetékes van, ahhoz adtak több ilyen cserélhető "fülpárnát" vagy mit és azok közül az egyik egész jó, de azért ha utazok vagy ilyesmi néha ott is érzem esne ki.
Nem akarok ilyen fül köré rakósat, néztem van olyan amin csak egy kis tartó van de fülkagylón belül, az még talán jó lenne de igaziból lehet csak a mostanim olyan, hogy kiesős vagy nem tudom.
Érdekelne mi lenne a legjobb most a piacon amit minden nap tudok használni és kényelmes, esetlegesen zajszűrő, jók a hangok ha zenét hallgatok stb. a szokásos.
Kicsit csak ettől a kieséstől félek mert azért vezeték nélkülinél mégis csak nagyobb gond mint vezetékesnél. Esetlegesen az érdekelne ezeket valahol ki lehet próbálni? Boltokban pl. ott helyben? Az lenne talán a legjobb
olyat vegyél ami tarkó mögöttipántos és a fülkagylódra akaszkodik, az nem fog kiesni.
Azoknak az akkuideje is sokkal jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!