Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne ezt megoldani...

Hogyan lehetne ezt megoldani egy ledes dekorációs világítás esetén?

Figyelt kérdés

Fogalmam sincs, hogy egyáltalán kivitelezhető e, szóval elméleti a kérdés.

Vettem a Lidl-ben egy napelemes füzért. A régi hagyományos izzókra hasonlít, csak kisebb gömbökből áll. A dobozán különböző színű izzók vannak. Azt hittem folyamatosan világít, nem változtat színt. Én bamba, kipróbáltam, működik csak folyton váltakozik a színe. Van rajta egy kis gomb, amivel a sebességét lehet állítani. Olyan funkció viszont nincs, hogy folyamatosan csak világít váltakozás nélkül. Tavalyi darab,a blokkja sincs meg. Azt gondoltam tuti van olyan lehetőség, hogy csak világít és nem váltakozik. Lehet ezzel valamit kezdeni? Nem egy nagy érték, de azért bosszantó, hogy így benéztem valamit. Gondoltam adok egy esélyt neki és megkérdezem, hátha valami egyszerű megoldással kivitelezhető akár házi barkácsolással.

2023. jún. 20. 09:05
 1/4 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Nem izzó, hanem LED. Ha az RGB LED-ek egyszerre világítanának, az hamar leszívná az akkut valószínűleg.

Mindamellett én is csak netes képeken láttam olyan LED-füzért, ahol az RGB-vezérlőt ki lehet iktatni, de a tiédnek a felépítéséről semmit nem tudni.

2023. jún. 20. 09:34
 2/4 A kérdező kommentje:

Nah,ennyire értek hozzá 😏

Arra gondoltam én is, hogy a dobozkát ami vezérli ki lehet iktatni, csak fogalmam sincs milyen színűt fog világítani.

2023. jún. 20. 09:53
 3/4 A kérdező kommentje:
Na és még egy hibát vétettem. Ez nem is napelemes, csak van egy olyan is. Ez sima hálózatról működő.
2023. jún. 20. 09:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Már nem tilos ide fotót feltölteni annak érdekében, hogy ne barchobázzunk, mi lehet a kezedben.
2023. jún. 20. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!