Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A Hoverboard/Segway kereke...

A Hoverboard/Segway kereke nagyobb illetve több súly esetén használatban közben miért laposodik be a kerék?

Figyelt kérdés
2023. jún. 3. 09:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Ennyire nem lehetsz ostoba!
2023. jún. 3. 11:01
 2/3 anonim ***** válasza:

De igen!

2023. jún. 3. 12:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Szinte mindent 100 kg testsúlyig gyártanak. Nekem nemrég egy roller szakadt össze majdnem alattam, amikor az üzletben kipróbáltam. 110kg vagyok. 10 éve kellett volna vennem, akkor még 120, de 150kilósokat is lehetett kapni, ma már egy szabvány szerint 100kiló felett nem is kell működniük. Dagadtültözés van, és csak a sport a kiút, az hogy sokat tanulsz, értékes a munkád, az annyit számít, mint az orromból kipöckölt fikagolyó. A karrierépítés is könnyebb, ha suli helyett inkább edzeni jársz. Legfeljebb ha nem értesz a gépekhez, elektronikához, informatikához, akkor egyből főnök leszel, mert te győztes alkat vagy. Hogyan is jutottunk el eddig a keréktől? Ez a megkülönböztetés egy egyetemes probléma. A b-zik már védettek, most a dagadtak a célpont.
2023. jún. 12. 04:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!