Mi lehet az oka, ha 300 Volt a feszültség a konnektorban?
Figyelt kérdés
2023. máj. 24. 10:53
1/10 anonim válasza:
Nullaszakadás. Azonnal kapcsold le az egészet és hívj villamyszerelőt, mert ez sorban kicsinálja az elektromos berendezéseket. Nekünkna hűtő és a kazán is kinyiffant tőle.
2/10 anonim válasza:
Oda tekerd a multiméter kapcsolóját, ahol a V betű alatt (vagy mellett) egy hullámvonal van.
4/10 A kérdező kommentje:
Rutinos multiméter használó vagyok és egy analóg feszmérővel is megmértem, szóval a probléma biztosan fennáll. A megoldása viszont valószínűleg meghaladja a képességeimet.
2023. máj. 24. 11:50
5/10 anonim válasza:
A mérőórátok egy fázisú, vagy 3 fázisú?
6/10 anonim válasza:
Biztos, hogy effektív értéket mértél? =) (nem gonoszságból)
7/10 Szervizmérnök úr válasza:
Az adott konnektorba bedugtál egy izzólámpás bármit, feltűnően világított, majd kiégett?
Azt én értem, hogy mértél valamit, de még így is lehetnek buktatók.
Nullaszakadás esete terhelésfüggő is, meg azt sem tudni, van-e 3 fázisod egyáltalán, noha egyéb gondok is lehetnek.
8/10 anonim válasza:
Ez lehet hülyeség, csak érdeklődés szintjén, hibás segédkondis eszköz pl: mosógép is ráküldhet + feszkót?
9/10 anonim válasza:
"Ez lehet hülyeség, csak érdeklődés szintjén, hibás segédkondis eszköz pl: mosógép is ráküldhet + feszkót?"
Ez tényleg az.
10/10 anonim válasza:
Valamelyik napelemes szomszéd(ok) túltölti(k) a hálózatot.
Tegyél sürgős bejelentést az elmünél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!