Powerbank "házilag" - Lehet kapni olyan szerkezetet, amibe csak bele kell tenni az akkumulátorokat és powerbank-ként működik?
Köszönöm szépen mindenkinek!
1-es! Nyilván nem olcsók, ezzel tisztában vagyok. De 2 előnye is van / lenne. 1: összességében olcsóbbnak gondolom. 2: powerbank-ként is tudom használni, valamint eszközökbe is tehetem.
2-es! "vállalható" - csak fogjam ki. Vásároltám már 0 minőségű termékeket (igaz eBay-en, de a két oldal talán ugyanolyan e tekintetben). Nem tudom...lehet, hogy elektronikai dolgokat nem külföldről szereznék be.
3-as! Köszönöm! Nem szeretném zsugorfóliázni. Viszont valami fedél nem ártana hozzá.
tessék, így kell csinálni:
Az érthető, hogy rutin hiányában tart valaki a kínai oldalaktól, nem mindenki ismeri fel a jót.
Szakmai szemmel tekintve viszont, sokan nem hinnék, hogy az Aliexpress például napjaink hétköznapi csúcstechnikáit hozza elérhető közelségbe. Csak tudni kell, mit veszünk. Bárki sorolhat negatív ellenpéldákat, most nem arról beszélek.
Viszont ugyanazt hazai forrásból, de drágábban beszerezni, sok értelme nincs, ha így nézzük. Esetleg, ha nagyon sürgős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!