AAA töltő - miért ilyen lassú a töltése?
Még nincsen AAA akkumulátor töltőm, de tervezek vásárolni. Kizárólag USB-s kivitelt. Ezt (link lejjebb) néztem ki korábban, de eléggé "aggasztó", hogy csak 80 mAh-t tud tölteni, míg AA akkumulátort 200 mAh-ával. Miért van ez a különbség? Más AAA töltők is ennyit bírnak?
Áhá!! Értem már. NI-MH és Lithium-Ion AAA akkumulátorok vannak... Lithium akkumulátor mellett fogok dönteni. És hagyom is a lassú (és arra nem alkalmas) töltőt.
8-as! Undorodom a fekete színtől. Bár, ha le tudom festeni, úgy megfelelhet.
Hmmm, szokatlan szerkezet.
9-es, 10-es!
Értem.
És köszönöm az idézetet, megértettem.
A 7-es bejegyzésemben lévő Varta akkumulátorra még majd várok reagálást. Reális lehet 1100mAh?
5-ös! Úgy néz ki, hogy mégis az általad linkelt (2. link) töltőt veszem meg és festem le. Vagy mégsem...mert látok jobbat: [link] Viszont ehhez kell majd hálózati töltőt is vennem. Ha jól látom, akkor csak a töltő csatlakozó és a teljesítmény között van különbség eközött és a 2. linked között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!