Miért kapcsol ki a laptop random ?
A laptop kapot egy új Windows 10 Itsc operációs rendszert mert nem a legerősebb szerkezet és Szegény elég lassucska volt az alap Windows 10 el szinte használhatatlan
Az operációs rendszer váltás megoldotta a problémát azomban azota folyamatosan kikapcsol egy idő után
A melegedés lehetőség nem áll fent, és valószínűleg nem is a laptop hibaja mert a frissítésig nem volt problema az energia takarékos üzemmód ki van kapcsolva kapcsolva
nem tudom megfejteni mi lehet a probléma :/
Nem hiszem hogy hardveres a probléma mivel eddig semmi hasonló nem jelentkezett ha töltőn van is ugyan úgy fenn áll a problema
Valszeg valami szoftveres nyavaja lesz csak nem tudom kitalálni hogy micsoda a bios-hoz annyira például nem értek lehet ott is van valami opció de az is lehet hogy csak valami általános beállítás felett siklottam át
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!